Povezane vesti
Donald posle trijumfa na Brdu: "Nisam zadovoljan, ali sam presrećan"
Sportske.net 20.03.2017
Vezni fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald priznao je da nakon trijumfa na Banovom Brdu na dva različita načina sagledava ono što je ekipa uradila. Lider na tabeli domaćeg šampionata i aktuelni prvak Crvena zvezda upisao je trijumf nad Čukaričkim u… »
Donald: Kao profesionalac, nisam zadovoljan pobedom, ali kao igrač sam presrećan
Sportski žurnal 20.03.2017
Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju sa uzbudljivim i mečevima koji obiluju golovima i atraktivnim potezima. Zvezdin vezista, Mičel Donald, ističe da je zadovoljan što se je njegova ekipa napadala od prvog do poslednjeg minuta. — Utakmica protiv… »
Donald pomešanih osećanja: Imali smo više sreće
Mondo 20.03.2017
"Kao profesionalac nisam zadovoljan ovom pobedom, niko ne voli da primi gol, ali kao igrač sam presrećan", kaže vezista Crvene zvezde posle 4:3 protiv Čukaričkog. Foto: MN Press Odličnu fudbalsku predstavu priredili su igrači Crvene zvezde i… »
Vesti dana »

Studenti i prosvetni radnici zajedno protestovali, zvaničnici i dalje o zvučnom topu
Bloomberg Adria pre 27 minutajoš 38 povezanih

Tepić tvrdi da Srbija ima LRAD uređaje, Dačić da se ne koriste kao 'zvučni topovi'
Slobodna Evropa pre 38 minutajoš 21 povezana

"Ti sistemi stoje u našim magacinima": Dačić o "zvučnom topu": Jesu u vlasništvu MUP, ali nisu ubačeni u upotrebu niti montirani na bilo koje vozilo
Blic pre 4 satijoš 8 povezanih

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu, jedan iza Skupštine
Nova pre 3 satajoš 12 povezanih

Kreće ukidanje sankcija: Amerika uskoro "ublažava" sankcije Rusiji!?
Pravda pre 26 minutajoš 84 povezane