Austrija: Tuča u klubu, Srbin izbo devojke

Austrija: Tuča u klubu, Srbin izbo devojke

Mondo utorak, 21. mart 2017.
Četiri osobe su povređene u tuči, koja se dogodila u jednom klubu u austrijskom gradu Klagenfurtu. Policija je uhapsila jednog državljanina Srbije (18) zbog sumnje da je izazvao krvoproliće.
Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Incident se dogodio u noći između subote i nedelje, kada je uhapšeni zajedno sa još pet muškarca, među kojima su bili državljani Rusije, Austrije i Bosne i Hercegovine, došao u klub i počeo... »

Austrija: Tuča u klubu, četvoro povređenih, priveden Srbin

RTV utorak, 21. mart 2017.
RTV: Austrija: Tuča u klubu, četvoro povređenih, priveden Srbin
KLAGENFURT - Četiri osobe su povređene u tuči, koja se dogodila u jednom klubu u austrijskom gradu Klagenfurtu, a policija je uhapsila jednog državljanina Srbije (18) zbog sumnje da je izazvao nered.
Incident se dogodio u noći između subote i nedelje, kada je uhapšeni zajedno sa još pet muškarca, među kojima su bili državljani Rusije, Austrije i Bosne i Hercegovine, došao u klub i počeo da maltretira kelnericu. Devojku je... »

Austrija: Haos u klubu, četvoro izbodeno, uhapšen Srbin

Vesti online utorak, 21. mart 2017.
Četiri osobe su povređene u tuči, koja se dogodila u jednom klubu u austrijskom gradu Klagenfurtu, a policija je uhapsila jednog državljanina Srbije (18).
Državljanin Srbije se sumnjiči da je izazvao nered. Incident se dogodio u noći između subote i nedelje, kada je uhapšeni zajedno sa još pet muškarca, među kojima su bili državljani Rusije, Austrije i Bosne i Hercegovine, došao u... »

Incident u klubu u Austriji: Srbin nožem izbo konobaricu i još troje ljudi

Večernje novosti utorak, 21. mart 2017.
Četiri osobe su povređene u tuči, koja se dogodila u jednom klubu u austrijskom gradu Klagenfurtu, a policija je uhapsila državljanina Srbije (18) zbog sumnje da je izazvao nered
KLAGENFURT - Četiri osobe su povređene u tuči, koja se dogodila u jednom klubu u austrijskom gradu Klagenfurtu, a policija je uhapsila jednog državljanina Srbije (18) zbog sumnje da je izazvao nered. Incident se dogodio u noći... »

Haos u austrijskom klubu: Pomahnitali Srbin nožem izbo konobaricu i još troje ljudi

Blic utorak, 21. mart 2017.
Četiri osobe su povređene u tuči, koja se dogodila u jednom klubu u austrijskom gradu Klagenfurtu, a policija je uhapsila jednog državljanina Srbije (18) zbog sumnje da je izazvao nered.
Incident se dogodio u noći između subote i nedelje, kada je uhapšeni zajedno sa još pet muškarca, među kojima su bili državljani Rusiije, Austrije i Bosne i Hercegovine, došao u klub i počeo da maltretira kelnericu. Devojku je... »

Komentari na drugim sajtovima

©2017 Netmark d.o.o.