Povezane vesti
Ona je lepotica bez premca i rodila mu je dvojicu sinova: Aleksandar Šapić otkrio zašto ne pokazuje porodicu javnosti (FOTO)
Story 22.03.2017
Bivši vaterpolista retko govori o svom privatnom životu u javnosti, a juče je otkrio zbog čega fotogafije njegove supruge i dece ne viđamo na stranama časopisa. Kako je Šapić istakao u emisiji AmiDži šou, najveći izazov u svačijem životu… »
Aleksandar Šapić: Priznajem, ne provodim mnogo vremena sa mojom decom
Blic 22.03.2017
Aleksandar Šapić, predsednik Opštine Novi Beograd i bivši vaterpolista gostovao je u emisji kod Ognjena Amidžića, gde je otvoreno govorio o svojoj porodici. Šapić je u braku sa Ivanom, i imaju sinove Maksima i Fedora. - Najodgovornije i najteže… »
Aleksandar Šapić otvorio dušu: Ne provodim mnogo vremena sa decom!
Kurir 22.03.2017
Aleksandar Šapić bio je gost ''Amidži šoua'' gde je u razgovoru sa Ognjenom Amdžićem pričao o svojoj deci Maksimu i Fedoru i supruzi Ivani. Njegov najveći izazov, kako je sam kazao, je da bude dobar roditelj i da uspe da svoje privatne i intimne… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti ćutali 29 minuta širom Srbije, stigla podrška od 63. padobranske: Roditelji đaka Jovine gimnazije traže hitnu smenu direktora
Nova pre 1 satjoš 33 povezane
Pašalić o objavljivanju podataka iz pasoša: Poverenik je adresa, a ne ja
Danas pre 55 minutajoš 13 povezanih
U srpskom voću pronađen opasan metal: Izdato upozorenje u Belgiji zbog rizika po zdravlje
Mondo pre 2 satajoš 4 povezane