Povezane vesti

Jeremić: Ispraviti nepravdu prema ratnim veteranima

RTS 28.03.2017
Predsednički kandidat Vuk Jeremić izjavio je da je populacija veterana i ratnih vojnih invalida u normalnim zemljama na svaki način povlašćena i da tako mora biti i u Srbiji, kao i da bi kao predsednik inicirao zakon koji bi sistemski rešio njihov… »

Jeremić: Ispraviću nepravdu prema ratnim veteranima

Beta 28.03.2017
Predsednički kandidat Vuk Jeremić izjavio je danas da će se zalagati da se ispravi nepravda naneta ratnim veteranima. Kako se navodi u saopštenju, Jeremić je u razgovoru sa predstavnicima Pokreta veterana Srbije istakao da su veterani i ratni vojni… »

Vuk Jeremić: Ispraviti nepravdu prema ratnim veteranima

Večernje novosti 28.03.2017
Predsednički kandidat Vuk Jeremić je izjavio da je populacija veterana i ratnih vojnih invalida u normalnim zemljama na svaki način povlašćena i da tako mora biti i u Srbiji. Predsednički kandidat Vuk Jeremić je izjavio da je populacija veterana i… »

Jeremić u razgovoru sa predstavnicima Pokreta veterana Srbije

Beta video 28.03.2017
BEOGRAD - Predsednički kandidat Vuk Jeremić razgovarao je danas sa predstavnicima Pokreta veterana Srbije. Jeremić je naglasio da je populacija veterana i ratnih vojnih invalida u normalnim zemljama na svaki način povlašćena i da tako mora biti i u… »

Jeremić: Ispraviti nepravdu prema ratnim veteranima

B92 28.03.2017
Beograd -- Predsednički kandidat Vuk Jeremić je uzjavio da je populacija veterana i ratnih vojnih invalida u normalnim zemljama povlašćena i da tako mora biti i u Srbiji. Jeremić je dodao da bi kao predsednik Srbije inicirao zakon koji bi sistemski… »

Jeremić: Ispraviti nepravdu prema ratnim veteranima

Kurir 28.03.2017
BEOGRAD - Predsednički kandidat Vuk Jeremić je izjavio danas da je populacija veterana i ratnih vojnih invalida u normalnim zemljama na svaki način povlašćena i da tako mora biti i u Srbiji, kao i da bi kao predsednik Srbije inicirao zakon koji bi… »

Jeremić: Ispraviti nepravdu prema ratnim veteranima

Blic 28.03.2017
Predsednički kandidat Vuk Jeremić razgovarao je danas sa predstavnicima Pokreta veterana Srbije. Jeremić je naglasio da je populacija veterana i ratnih vojnih invalida u normalnim zemljama na svaki način povlašćena i da tako mora biti i u Srbiji. -… »

Jeremić: Ispraviti nepravdu prema ratnim veteranima

Novi magazin 28.03.2017
Predsednički kandidat Vuk Jeremić razgovarao je danas sa predstavnicima Pokreta veterana Srbije. Jeremić je naglasio da je populacija veterana i ratnih vojnih invalida u normalnim zemljama na svaki način povlašćena i da tako mora biti i u Srbiji… »

Vesti dana »