Povezane vesti
Mik Šumaher progovorio o ocu
Mondo 29.03.2017
Sin Mihaela Šumahera, koji se sprema za debi u Formuli 3, pričao o ocu prvi put od njegove nesreće, pre tri godine. Foto: Guliver/Getty images Mik Šumaher već dugo je u žiži svetskih medija, jer je krenuo stopama svog slavnog oca Mihaela Šumahera… »
Emotivno: Sin Mihaela Šumahera konačno progovorio o ocu!
Sportal blic 29.03.2017
Emotivno... Sudbina legendarnog vozača Formule 1 više je nego potresna. Posle tragedije koja se desila na skijanju, niko nema prave informacije kakvo je zdravstveno stanje slavnog Nemca. Porodica Šumaher se ne oglašava, a posle nešto više od tri… »
Šumaherov sin progovorio prvi put: Otac je moj najveći idol
Press 29.03.2017
Želim jednog dana da budem svetski prvak u Formuli 1 baš kao i on. To je definitivno moj cilj, rekao je Mik Šumaher pred debi nastup u Formula 3. foto: novosti.rs Sin proslavljenog vozača Formule 1 Majkla Šumahera, od 22. marta punoletni Mik (18)… »
Šumaher junior prvi put u javnosti pričao o ocu Mihaelu
Vesti online 29.03.2017
Sin sedmostrukog šampiona Formule 1, Mihale Šumaher, Mik, uskoro će se oprobati u Formuli 3, a prvi put od teške nesreće njegovog oca pre više od tri godine na skijanju u Francuskoj, obratio se javnosti. - Moj otac je moj idol. On je najbolji, moj… »
Vesti dana »

Uživo tenzije na protestu u Beogradu: Blokader krenuo s puškom, uhapšen vozač u Žarkovu! Konfuzija oko centralnog mesta okupljanja
Kurir pre 12 minutajoš 41 povezana

Kako je izgledao doček studenata u Beogradu: Crveni tepih i medalje za pešake, napad na Elektrotehničkom fakultetu
Nova ekonomija pre 54 minutajoš 10 povezanih

Tužilaštvo naložilo hitnu identifikaciju muškarca zbog pretnji automatskom puškom na društvenim mrežama
N1 Info pre 36 minutajoš 13 povezanih