Povezane vesti

Stolica: Imali smo moćnog protivnika, doživeli smo nepravdu

Stolica: Imali smo moćnog protivnika, doživeli smo nepravdu

Mozzart sport 05.04.2017
"Na te stvari ne možemo da utičemo, mi samo gledamo teren", naveo je trener Voždovca posle poraza od Partizana u kupu Srbije. Fudbaleri Voždovca bili su na korak od iznenađenja protiv Partizana, vodili su sa 1:0 do 10 minuta pred kraj, a onda je… »
Stolica: Moji igrači pretrpeli veliku nepravdu

Stolica: Moji igrači pretrpeli veliku nepravdu

Sportski žurnal 05.04.2017
Voždovac je u četvrtfinalu Kupa Srbije eliminisan od Partizana (1:2) na svom terenu golom Leonarda u 90. minutu. Trener Voždovca Ilija Stolica prvo je čestitao Partizanu na prolazu u polufinale Kupa Srbije, a potom se okrenuo analizi meča: - Utakmica… »
Stolica razočaran suđenjem protiv Partizana: Imali smo "moćnog rivala"

Stolica razočaran suđenjem protiv Partizana: Imali smo "moćnog rivala"

Večernje novosti 05.04.2017
Nažalost, mi smo na ovom meču imali previše moćnog protivnika, a moji igrači su pretrpeli veliku nepravdu - rekao je trener Voždovca. TRENER Voždovca Ilija Stolica je posle utakmice četvrtfinala Kupa Srbije protiv Partizana (1:2) bio vidno… »
Trener Voždovca: ''Nepravda! Velika nepravda!''

Trener Voždovca: ''Nepravda! Velika nepravda!''

Sportske.net 05.04.2017
Ono što je po reakcijama sa klupe Voždovčana bilo evidentno u finišu utakmice, Ilija Stolica je potvrdio i na konferenciji za medije. Trener fudbalera Voždovca Ilija Stolica rekao je da je njegova ekipa danas pretrpela veliku nepravdu protiv… »
Trener Voždovca: Čestitka Partizanu i tu stajem

Trener Voždovca: Čestitka Partizanu i tu stajem

Mondo 05.04.2017
Šef stručnog štaba Voždovca bio je nezadovoljan nakon poraza od Partizana u četvrtfinalu Kupa Srbije. "Nažalost, danas smo imali previše moćnog protivnika, tako da su stvari na koje mi ne možemo da utičemo", kazao je Stolica. Foto: MN Press… »

Vesti dana »