Povezane vesti
Vučić: Primedbe demonstranata su odraz lične mržnje prema meni
Insajder 06.04.2017
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da protesti koji se održavaju posle predsedničkih izbora u Beogradu i drugim većim gradovima predstavljaju "pravi znak demokratije", a da sve kritike o koncentraciji moći u njegovim rukama odražavaju… »
Vučić: Protesti su pravi znak demokratije
N1 Info 06.04.2017
Premijer Aleksandar Vučić izjavio je u intervjuu za Politico da su protesti u više gradova Srbije "pravi znak demokratije". Kako kaže, u utorak je na ulicama u Beogradu bilo 4.700 ljudi. "Uvek postoje ljudi nisu zadovoljni izbornim rezultatima. To je… »
Vučić: Protesti su pravi znak demokratije
Novi magazin 06.04.2017
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da protesti koji se održavaju posle predsedničkih izbora u Beogradu i drugim većim gradovima predstavljaju "pravi znak demokratije", a da sve kritike o koncentraciji moći u njegovim rukama odražavaju… »
Vesti dana »
„Ako pretite njima, pretite i nama“: Zahteve studenata prihvatio i „Pobunjeni univerzitet“
N1 Info pre 2 satajoš 53 povezane
Đajić saslušan u svojstvu građanina: „Za sve tvrdnje sam rekao da imam dokaze“
Nova pre 1 satjoš 15 povezanih
Uživo Svet drhti od Trampovih tarifa, Meksiko dobio rok od mesec dana, EU i Srbija na klackalici: Očekuje se razgovor američkog predsednika i Si Đinpinga
Blic pre 33 minutajoš 43 povezane
Vučić uputio poziv Rektorskom kolegijumu Univerziteta u Beogradu: Siguran sam da ste svesni da trenutna situacija na duži rok šteti svima
Kurir pre 26 minutajoš 31 povezana