Povezane vesti
Goga otkrila: Kad sam sa Urošem garderoba mi samo smeta
Vesti online 11.04.2017
Pevačica Goga Sekulić, koja je odnedavno verena sa 15 godina mlađim Urošem Domanovićem, priča da razlika u godinama ne utiče na njihov odnos, naročito u krevetu. Ona ističe da je uz budućeg supruga ponovo upoznala ljubav i da joj je on pomogao… »
Uroš je potpuno promenio njen stil, ali ovaj njegov zahtev će tek ispuniti: Goga Sekulić otkrila SKRIVENU ŽELJU svog…
Story 11.04.2017
Ljubav sa Urošem Domanovićem je promenila Gogin život iz korena. Ipak, jedna njegova želja je još uvek ostala neispunjena. Ona ističe da je uz budućeg supruga ponovo upoznala ljubav i da joj je on pomogao da prevaziđe smrt muža Igora Ramovića… »
"Kritikuje me i traži da smršam"
Mondo 11.04.2017
Pevačica uživa sa mlađim verenikom. Pevačica Goga Sekulić koja je odnedavno verena sa 15 godina mlađim Urošem Domanovićem ističe da razlika u godinama ne utiče na njihov odnos i da je sportista uvek tu za nju. "Mislim da su za vezu i brak bitni… »
Vesti dana »
Oglasio se advokat Gorana Vesića: Nije napuštao Srbiju i vratio je diplomatski pasoš
Kurir pre 3 satajoš 19 povezanih
„Desila se nadstrešnica zbog koje sam okrenuo leđa Olimpijskom komitetu Srbije, pustili smo zlo u kuću“
Nova pre 6 minutajoš 5 povezanih
Američki ministar odbrane uoči sastanka sa Netanjahuom: Pentagon spremna da razmotri sve opcije za Pojas Gaze
Blic pre 43 minutajoš 44 povezane