Povezane vesti
Stoja stala na put spekulacijama: Ovo je prava istina o saradnji sa Reljom Popovićem!
Story 13.04.2017
Nakon brojnih spekulacija da je u pripremi duetska pesma sa Reljom Popovićem, Stojanka Novaković rešila je da stavi tačku na nagađanja i otkrije o čemu se zapravo radi. Naime, popularna pevačica Stojanka Novaković oglasila se putem društvenih mreža i tom… »
Stoja stavila tačku na priče: Ne pevam s Reljom u duetu
Kurir 13.04.2017
U pitanju je Reljina nova pesma za koju je inspiracija bila jedna moja antologijska kompozicija. Stoja Novaković oglasila se na društvenim mrežama i objasnila da nije snimala duet s Reljom Popovićem, već da je reč o nekom drugom „projektu“. - Pošto su… »
Vesti dana »

Novosađaninu policija polomila ruku kod DIF-a: „Šutirali me i prskali biber-sprejom dok sam ležao na zemlji“
Danas pre 4 satijoš 31 povezana

"Nije lako razgovarati sa Putinom 1,5 vremena": Vučić nakon sastanka sa ruskim predsednikom: "Srbija jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji" (video)
Blic pre 2 satajoš 57 povezanih

Sukob policije i demonstranata kod dif-a: Javio se MUP i izneo svoju stranu priče - ima uhapšenih
Pravda pre 3 satajoš 46 povezanih

Dejan Vuk Stanković dokrajčio prosvetu: "Nastavnici žive u strahu, a deci već predaju priučeni kadrovi"
Pravda pre 3 satajoš 30 povezanih