Povezane vesti

Jokić otkrio Amerikancima ko je njegov košarkaški tata

Jokić otkrio Amerikancima ko je njegov košarkaški tata

Večernje novosti 15.04.2017
Srpski košarkaš Nikola Jokić ističe da je za njegove partije najzaslužniji saigrač iz Denvera Majk Miler koji mu je mnogo pomogao od kada je došao u Nagetse, kao i da Amerikanca gleda kao oca. Srpski košarkaš Nikola Jokić u razgovoru za… »
Najčudnije NBA prijateljstvo: Jokić otkrio ko je njegov košarkaški tata!

Najčudnije NBA prijateljstvo: Jokić otkrio ko je njegov košarkaški tata!

Sportal blic 15.04.2017
Nikola Jokić je omiljen među saigračima... Posle svake utakmice, igrači Denvera imaju samo reči hvale za svog centra. Ipak, Srbin sa jednim prvotimcem Nagetsa ima poseban odnos. Bez obzira što je Majk Miler 15 godina stariji, on i Jokić su postali… »
Godine su samo broj za prave prijatelje! Miler: Nikola je malo Mark - malo Pau! Jokić: Majk je moj košarkaški otac

Godine su samo broj za prave prijatelje! Miler: Nikola je malo Mark - malo Pau! Jokić: Majk je moj košarkaški otac

Mozzart sport 15.04.2017
"Da budem iskren, kada smo se upoznali delovao mi je pomalo čudno. Ali, on je baš opušten čovek, veteran, lider, neko ko može da ti bude uzor", kaže srpski centar. Nijedan prelaz u novi sistem nije lak, posebno kada to znači da iza sebe ostavljate… »
Sezona iz snova: Jokić - 15. decembar kao prekretnica, pohvale i Srbinova magija! /video/

Sezona iz snova: Jokić - 15. decembar kao prekretnica, pohvale i Srbinova magija! /video/

Sportal blic 15.04.2017
Njegov Denver nije uspeo da se plasira u plej-of, ali druga NBA sezona bila je bajkovita za Nikolu Jokića. Način na koji je igrao, od mladog Somborca stvorio je jednog od najboljih centara u ligi. Takmičarska godina za reprezentativca Srbije je bila… »

Vesti dana »