Povezane vesti

Jasminova priča rasplakala je Balkan: Evo kako danas živi dečak koji je umesto bicikla želeo kozu (FOTO) (video)

Jasminova priča rasplakala je Balkan: Evo kako danas živi dečak koji je umesto bicikla želeo kozu (FOTO) (video)

Telegraf 18.04.2017
Želja mu je i da vremenom pokušaju da naprave svoju kuću, budući da će uskoro morati da se isele iz privremenog smeštaja za izbeglice. “Mene vala ne zanimaju ni bicikla, ni ništa. Ja volim koze jer od njih imam mleko svako jutro, od bicikla nemam… »
(Video) Umesto bicikla želeo kozu: Ovako danas živi mališan koji je pre godinu dana rasplakao Balkan

(Video) Umesto bicikla želeo kozu: Ovako danas živi mališan koji je pre godinu dana rasplakao Balkan

Kurir 18.04.2017
"Mene vala ne zanimaju ni bicikla, ni ništa. Ja volim koze jer od njih imam mleka svakog jutra, od bicikla nemam nikakve koristi", bile su reči 16-godišnjeg Jasmina Hačkčića iz Stupara kraj Kladnja pre godinu dana. Mnogi dobri ljudi javili su se i… »
Umesto bicikla želeo kozu: Evo kako danas živi dečak iz BiH koji je pre godinu potresao Balkan

Umesto bicikla želeo kozu: Evo kako danas živi dečak iz BiH koji je pre godinu potresao Balkan

Blic 18.04.2017
Mene vala ne zanimaju ni bicikla, ni ništa. Ja volim koze jer od njih imam mleka svakog jutra, od bicikla nemam nikakve koristi, bile su reči 16-godišnjeg Jasmina Hačkčića iz Stupara kraj Kladnja pre godinu dana. Mnogi dobri ljudi javili su se i… »

Vesti dana »