Sneg u Novoj Varoši i Prijepolju do 30 centimetara

Sneg u Novoj Varoši i Prijepolju do 30 centimetara

Glas Zapadne Srbije sreda, 19. april 2017.
Nova Varoš, Prijepolje - Sneg koji od sinoć pada u Novoj Varoši i Prijepolju dostigao je u planinskim predelima visinu od 30 santimetara. Saobraćaj se odvija usporeno po mokrim i klizavim kolovozima, svi magistralni putni pravci su prohodni, problema ima u višim predelima Zlatara. Pojava magle... »

(Foto) ovo se ne pamti: U Novoj Varoši i Prijepolju, više snega nego na Zlatiboru

Kurir sreda, 19. april 2017.
Sneg koji od sinoć pada u Novoj Varoši i Prijepolju dostigao je u planinskim predelima visinu od 30 centimetara, svi magistralni putevi su prohodni, ali se saobraćaj odvija usporeno po mokrim klizavim kolovozima.
Problema ima u višim pedelima Zlatara, gde pojava magle smanjuje vidljivost i dodatni je razlog za pojačani oprez kod vozača. Rukovodilac Odeljenja za investicije opštinske uprave Nova Varoš Dejan Grbić, kaže da se putni pravci... »

Zabelela se Srbija usred aprila: Vejavica muči vozače i seljake (foto / video)

Večernje novosti sreda, 19. april 2017.
Sneg koji od sinoć pada u Novoj Varoši i Prijepolju dostigao je visinu u planinskim predelima od 30 santimetara. Na Zlatiboru zabrana za šlepere i kamione sa prikolicom
Sneg koji od sinoć pada u Novoj Varoši i Prijepolju dostigao je visinu u planinskim predelima od 30 santimetara. Saobraćaj se odvija usporeno po mokrim i klizavim kolovozima, svi magistralni putni pravci su prohodni, problema ima... »
©2017 Netmark d.o.o.