Napadač iz Pariza priveden u januaru, pa pušten

Terorizam u Parizu: Napadač u februaru bio priveden, pa pušten, u toku istraga da li je imao saučesnike

Večernje novosti petak, 21. april 2017.
Napadač koji je u Parizu u pucnjavi ubio jednog, a ranio dvojicu policajaca bio je priveden krajem februara zbog pretnje policiji, ali je potom pušten. Belgijanac koji se predao nema nikakve veze sa napadom
Napadač koji je u Parizu u pucnjavi ubio jednog, a ranio dvojicu policajaca bio je priveden krajem februara zbog pretnje policiji, ali je potom pušten, javio je danas AP. Ovu informaciju su američkoj agenciji potvrdila dvojica... »

(Video) Novi Snimak pucnjave u Parizu: Ljudi bežali glavom bez obzira kad su čuli paljbu

Kurir petak, 21. april 2017.
Napad, odnosno pucnjava na Jelisejskim poljima u četvrtak uveče u kojoj je ubijen jedan, a ranjeno dva policajca, šokirala je čitav svet.
Nakon što je sinoć došlo do pucnjave u kojoj je ubijen jedan policajac, a drugi je preminuo od posledica ranjavanja, na Jelisejskim poljima je došlo do druge pucnjave. Watch: Gunfire is heard as police confront the #Paris terror... »

Napadač iz Pariza priveden u januaru, pa pušten

B92 petak, 21. april 2017.
B92: Napadač iz Pariza priveden u januaru, pa pušten
Pariz -- Napadač koji je u Parizu u pucnjavi ubio jednog policajca i ranio dvojicu policajaca bio je priveden krajem februara zbog pretnje policiji, ali je potom pušten.
Ovu informaciju su američkoj agenciji potvrdila dvojica neimenovanih francuskih zvaničnika. Prethodno je CNN objavio da je napadač, koji je inače državljanin Francuske, u februaru ove godine priveden zbog sumnje da je planirao da... »

Jake policijske snage u Parizu: Napadač se predao

Mondo petak, 21. april 2017.
Osumnjičeni za kojim su tragale francuske vlasti posle pucnjave u Parizu u kojoj je jedan policajac ubijen, a dvojica ranjena, predao se belgijskoj policiji, saopštio je danas portparol francuskog Ministarstva unutrašnjih poslova.
"Muškarac za kojim su belgijske vlasti raspisale poternicu predao se u policijskoj stanici u Antverpenu", kazao je za AFP portparol francuskog MUP-a Pjer-Arni Brande. Terorista ostavio "oporuku" U blizini tela 39-ogodišnjeg... »

Pariz: Osumnjičeni Belgijanac nema veze sa napadom

Radio 021 petak, 21. april 2017.
Belgijanac koji je dovođen u vezu sa sinoćnjim napadima u Parizu i koji se predao, nema nikakve veze sa njima, saopštile su vlasti.
"Taj čovek je došao u policiju nakon što je video da se njegova slika pojavljuje na društvenim mrežama kao osumnjičeni broj jedan u vezi sa napadom", rekao je tužilac u Antverpenu. Tužilac je rekao da čovek nema nikakve veze sa... »

Napadač iz Pariza priveden u januaru, pa pušten

Novi magazin petak, 21. april 2017.
Napadač koji je u Parizu u pucnjavi ubio jednog, a ranio dvojicu policajaca bio je priveden krajem februara zbog pretnje policiji, ali je potom pušten.
Ovu informaciju su američkoj agenciji potvrdila dvojica neimenovanih francuskih zvaničnika. Prethodno je CNN objavio da je napadač, koji je inače državljanin Francuske, u februaru ove godine priveden zbog sumnje da je planirao da... »

Predao se drugi osumnjičeni, nema veze sa napadom u Parizu

Vesti online petak, 21. april 2017.
Belgijanac koji je dovođen u vezu sa sinoćnjim napadom u Parizu se predao, a vlasti su saopštile kako on sa incidentom u glavnom gradu Francuske nema nikakve veze.
"Taj čovek je došao u policiju nakon što je video kako se njegova slika pojavljuje na društvenim mrežama kao osumnjičenog broj jedan u vezi sa napadom", istakao je tužilac iz belgijskog grada Antverpena. Tužilac, koji je želeo da... »

Belgijanac koji se predao nema veze sa napadom u Parizu, napadač već bio privođen

RTS petak, 21. april 2017.
RTS: Belgijanac koji se predao nema veze sa napadom u Parizu, napadač već bio privođen
Osumnjičeni Belgijanac koji je dovođen u vezu sa sinoćnjim napadima u Parizu predao se, a vlasti su saopštile da on sa njima nema nikakve veze. Francuske vlasti su privele tri člana porodice napadača koji je sinoć usmrtio policajca na Jelisejskim poljima. AP javlja da je napadač u februaru priveden zbog pretnji policiji ali da je pušten.
Tužilac u Antverpenu je za Belgijanca koji se predao rekao: "Taj čovek je došao u policiju nakon što je video da se njegova slika pojavljuje na društvenim mrežama kao osumnjičeni broj jedan u vezi sa napadom." Tužilac, koji je... »

Predao se drugi osumnjičeni za napad, hapšenja u porodici

B92 petak, 21. april 2017.
B92: Predao se drugi osumnjičeni za napad, hapšenja u porodici
Osumnjičeni za kojim su tragale francuske vlasti posle pucnjave u Parizu, predao se belgijskoj policiji, saopštio je portparol francuske policije.
"Muškarac za kojim su belgijske vlasti raspisale poternicu predao se u policijskoj stanici u Antverpenu", kazao je za AFP portparol francuskog MUP-a Pjer-Arni Brande. Vlasti su saopštile da on sa napadom nema nikakve veze.... »

(Foto) drama u Parizu: Napadač se predao policiji, policajci u suzama na ulicama

Blic petak, 21. april 2017.
Osumnjičeni za kojim su tragale francuske vlasti posle pucnjave u Parizu, predao se belgijskoj policiji, saopštio je danas portparol francuskog Ministarstva unutrašnjih poslova. Vlasti su saopštile da on sa napadom nema nikakve veze.
- Muškarac za kojim su belgijske vlasti raspisale poternicu predao se u policijskoj stanici u Antverpenu - rekao je za AFP portparol francuskog MUP-a Pjer-Arni Brande. - Taj čovek je došao u policiju nakon što je video da se... »

Napadač sa Jelisejskih polja se predao

Danas petak, 21. april 2017.
Osumnjičeni za kojim su tragale francuske vlasti posle pucnjave u Parizu, predao se belgijskoj policiji. "Muškarac za kojim su belgijske vlasti raspisale poternicu predao se u policijskoj stanici u Antverpenu", kazao je za AFP portparol francuskog MUP-a Pjer-Arni Brande. Napadač koji je pucao na... »

Napadač iz Pariza je državljanin Francuske

RTV petak, 21. april 2017.
RTV: Napadač iz Pariza je državljanin Francuske
PARIZ, BRISEL - Čovek odgovoran za pucnjavu na Jelisejskim poljima u Parizu je državljanin Francuske, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Jan Jambon za televiziju VRT.
Ekstremisti Islamske države preuzeli su odgovornost za pucnjavu, u kojoj je jedan francuski policajac izgubio život, preko svoje agencije Amak, a kao počinioca su naveli Abu Jusiva al-Belgikija (na arapskom Belgijanac), javlja... »

Napadač iz Pariza već je jednom ubio policajca, dobio smanjenu kaznu, kupio pušku i ponovo napao

Blic petak, 21. april 2017.
Ubrzo nakon sinoćnjeg napada na policiju u Parizu, Islamska država preuzela je odgovornost za napad. Agencija Amak, bliska džihadistima, prenela je da je napad izvršio njihov borac Abu Jusif al Belgiki, koji je u napadu i ubijen. "Le Parizijen" piše da je Abu Jusifu zapravo ratno im Karima Šorfija koji je bio pod nadzorom francuskih službi kao jako opasan ekstremista.
Alleged #ChampsElysées assailant Karim Cheurfi #paris #ChampsElysees #ISIS pic.twitter.com/z9S6PNbktN— Chris Koseloglou (@chriskose) April 20, 2017 Prve informacije koje su se pojavile u javnosti ukazivale su da je reč o... »

Objavljen snimak napada u Parizu! Video

Mondo petak, 21. april 2017.
Dramatični snimak poslednjeg terorističkog napada u Parizu, u kojem je jedan policajac ubijen, a dvojica ranjena, pojavio se na društvenim mrežama, javljaju agencije.
Foto: Printscreen/YouTube Snimak traje devet sekunda i po svemu sudeći je, kako se navodi, snimljen u trenutku obračuna policije i napadača. Jake policijske snage u Parizu: Napadač se predao Na snimku se vidi napadač naoružan... »

Drama U PARIZU: Napadač se predao, privedena tri člana porodice ubijenog teroriste

Kurir petak, 21. april 2017.
Francuska policija privela je tri člana porodice napadača koji je ubijen u pucnjavi sa policijom u Parizu, javila je danas agencija Rojters, pozivajući se na neimenovane pravosudne izvore.
U sinoćnoj pucnjavi u Parizu ubijen je jedan policajac, a dva su ranjena. Prethodno je potvrđeno da se osumnjičeni za kojim su tragale francuske vlasti posle pucnjave u Parizu, predao belgijskoj policiji. "Muškarac za kojim su... »

Francuska: Novi teroristički napad u Parizu, indetifikovan počinilac

Gde investirati petak, 21. april 2017.
Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je jedan policajac ubijen, a dvojica teško ranjena u pucnjavi koja se dogodila na Jelisejskim poljima u Parizu.
Kako je navedeno, osumnjičeni napadač je ubijen u razmeni vatre, kao i da je on napao autobus policije koji je bio parkiran. Napadač je poznat organima reda, potvrdila je policija, ali nije otkrila njihov identitet. Islamska... »

Tramp: Napad u Parizu užasna stvar

RTS petak, 21. april 2017.
RTS: Tramp: Napad u Parizu užasna stvar
Američki predsednik Donald Tramp, odmah posle pucnjave u Parizu u kojoj je ubijen jedan, a teško ranjena dvojica policajaca, izjavio je da to "liči na još jedan teroristički napad".
AP navodi da nije jasno kako je Tramp zaključio da je u pitanju terorizam i pre nego što je pariska policija saopštila motiv napada. Tramp je takođe uputio saučešće američkog naroda građanima Francuske. Predsednik SAD je rekao da... »

Krvnik U PARIZU osuo paljbu iz kalašnjikova: Ovo mu nije prvi put da puca na policajce

Kurir petak, 21. april 2017.
Prema prvim informacijama, policajac koji je stradao zaustavio je svoje vozilo zbog crvenog svetla na semaforu, nakon čega je jedan od napadača izašao iz automobila i počeo da puca iz oružja nalik kalašnjikovu.
Neimenovani francuski zvaničnik potvrdio je da je napadač koristio "ratno oružje". Jedan od svedoka dao je izjavu medijima rekavši da je napadač zapucao šest puta na policajce, nakon čega se sakrio. "Potom je ustao i potrčao, a... »

Opsadno stanje u Parizu: U toku potraga za drugim napadačem, policajci u suzama na ulicama (video+foto))

Pravda petak, 21. april 2017.
Francuska policija izdala je nalog za hapšenje drugog osumnjičenog za pucnjavu u centru Pariza, u kojoj je sinoć ubijen jedan, a teško ranjeno dvoje policajaca, javljaju svetske agencije, pozivajući se na dokument u koji je imao uvid.
Na društvenim mrežama pojavila se fotografija uslikana nedaleko od mesta napada na kojoj se su dva policajca koja u suzama oplakuju kolegu. U nalogu za hapšenje piše da je osumnjičeni stigao u Francusku vozom iz Belgije. Ranije... »

Teroristički napad u Parizu: Pucao iz "kalašnjikova" na policiju, ubijeni policajac i napadač

Blic petak, 21. april 2017.
Jedan policajac ubijen je sinoć, dok su dvojica teže ranjena u pucnjavi kod Jelisejskih polja u centru Pariza, prenose strani mediji, dodajući da je napadač ubijen.
Predsednik Francuske, Fransoa Oland nedugo nakon incidenta sazvao je hitan sastanak, posle kog je potvrdio da su ubeđeni da je u pitanju teroristički napad, kao i da će ujutru obaviti razgovore sa bezbednosnim službama. MORE:... »

Pens: Napadu u Parizu nova opomena

B92 petak, 21. april 2017.
B92: Pens: Napadu u Parizu nova opomena
Džakarta -- Američki potpredsednik Majk Pens izjavio je da je napad na policiju u Parizu "najnovija opomena da terorizam može da udari bilo koje mesto i u bilo koje vreme".
"SAD neće popustiti u naporima da se terorizam porazi", poručio je Pens. Pens je ovo izjavio tokom obraćanja biznismenima u Džakarti, glavnom gradu Indonezije. SAD će nastaviti da sarađuju sa vladom Indonezije u borbi protiv... »

IS preuzela odgovornost za napad u Parizu

Dojče vele petak, 21. april 2017.
Jedan policajac ubijen je sinoć, dok su dvojica teže ranjena u pucnjavi kod Jelisejskih polja u centru Pariza. Napadač je ubijen, istraga u toku. Odgovornost za napad je preuzela Islamska država.
"Jedan policajac je ubijen, dva su teže ranjena”, rekao je portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Francuske Pjer-Henri Brande posle napada na Jelisejkom poljima koji se desio sinoć oko 21 sat. Otvorena je istraga, koja je... »

Fotografija koja slama srca: Policajci zagrljeni na Jelisejskim poljima plaču za ubijenim kolegom

Kurir petak, 21. april 2017.
Francuska policija izdala je nalog za hapšenje drugog osumnjičenog za pucnjavu u centru Pariza, u kojoj je ubijen jedan, a teško ranjeno dvoje policajaca.
Nakon što je sinoć došlo do pucnjave u kojoj je ubijen jedan policajac, a drugi je preminuo od posledica ranjavanja, na Jelisejskim poljima je došlo do druge pucnjave. Rue de la Fontaine au roi, les pleurs d'un policier. ©... »

(Video) Ovo je prvi snimak napada u Parizu: Krvoproliće na Jelisejskim poljima

Kurir petak, 21. april 2017.
PARIZ - Francuska policija izdala je nalog za hapšenje drugog osumnjičenog za pucnjavu u centru Pariza, u kojoj je ubijen jedan, a teško ranjeno dvoje policajaca, javlja Rojters, pozivajući se na dokument u koji je imao uvid.
Nakon što je sinoć došlo do pucnjave u kojoj je ubijen jedan policajac, a drugi je preminuo od posledica ranjavanja, na Jelisejskim poljima je došlo do druge pucnjave. #Paris #ChampsElysees Atentado en paris... »

(VIDEO) krvavi teroristički napad U PARIZU: Islamska država preuzela odgovornost

Kurir petak, 21. april 2017.
"Počinilac napada na Jelisejskim poljima u centru Pariza je Abu Jusef, Belgijanac i on je jedan od boraca Islamske države", navodi se u saopštenju. Napad tokom predsedničke debate Francuski predsednički kandidati, koji su učestvovali u televizijskoj debati u vreme kada se dogodio napad na policajce... »

Meta terorističkog napada na Jelisejskim poljima bili su policajci

Nova ekonomija petak, 21. april 2017.
Meta jučerašnjeg napada na Jelisejskim poljima, u kojima su ubijeni policajac i napadač, dok je drugi policajac ranjen, bili su policajci koji rutinski obezbeđuju lokaciju popularnu među turistima, saopštio je MUP Francuske. Portparol MUP-a Pjer Anri Brando izjavio je za televiziju BFM da je jedan... »

Umro najozloglašeniji masovni ubica Čarls Menson

Dnevnik  pre 44 minuta  još 8 povezanih

Po podne stiže Zaev, prvo na večeru kod Brnabićeve

B92  pre 1 sat  još 5 povezanih

Mugabe: Ostajem na vlasti još nekoliko nedelja

Danas  pre 6 sati  još 1 povezana

Vučić sa Aleksom Sorošem

RTV  pre 6 sati  još 1 povezana

Vulin u poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima

Danas  pre 9 sati  još 2 povezane
©2017 Netmark d.o.o.