Napad iz pohlepe

Napad iz pohlepe

Dojče vele petak, 21. april 2017.
Specijalci nemačke policije GSG9 uhapsili su osumnjičenog za bombaški napad na autobus fudbalskog kluba Borusija Dortmund. Rus sa nemačkim državljanstvom je napad počinio sam i to iz pohlepe.
Nemačko tužilaštvo je u saopštenju navelo da je uhapšen 28-godišnji Sergej W. Mediji navode da je Sergej W. živeo u Frojdenštatu u severnom Švarcvaldu i da je po zanimanju elelktrotehničar, taman bio krenuo na posao u obližnji... »

Nije terorizam, napao autobus Borusije zbog opklade

B92 petak, 21. april 2017.
B92: Nije terorizam, napao autobus Borusije zbog opklade
Berlin -- Sergej V. (28), osumnjičen za napad eksplozivom na autobus Borusije Dortmund, imao je isključivo finansijski motiv za svoj čin, kažu nemački tužioci.
Kako je otkriveno, Rus sa nemačkim državljanstvom je pozajmio petocifrenu sumu novca koju je uložio u opkladu da će pasti cena deonica popularnog fudbalskog kluba. Prema podacima s berze, opkladu je dobio, jer je neposredno nakon... »

Dortmund: Bombama želeo da obori cenu kluba?

RTV petak, 21. april 2017.
RTV: Dortmund: Bombama želeo da obori cenu kluba?
BERLIN - Nemačko tužilaštvo saopštilo je da je danas uhapšen osumnjičeni za nedavni bombaški napad na autobus, koji je prevozio igrače fudbalskog kluba "Borusija Dortmund", navodeći da je u pitanju Rus s nemačkim državljanstvom.
Tužilaštvo je u saopštenju navelo da je uhapšen 28-godišnji Sergej V. Sumnja se da je on to učinio iz finansijskih razloga, preneo je AP. Istražitelji su na mestu napada pronašli poruku u kojoj odgovornost za napad preuzima... »

Uhapšen napadač na autobus Borusije - Rus Sergej

B92 petak, 21. april 2017.
B92: Uhapšen napadač na autobus Borusije - Rus Sergej
Berlin -- Nemačko tužilaštvo saopštilo je da je uhapšen osumnjičeni za nedavni bombaški napad na autobus, koji je prevozio igrače Borusija Dortmund.
Kako kažu, reč je o Rusu s nemačkim državljanstvom, a mediji navode da motiv nije terorizam već želja za zaradom. Tužilaštvo je u saopštenju navelo da je uhapšen 28-godišnji Sergej V za koga se sumnja da je napad izveo "iz... »

Uhapšen osumnjičeni za napad u Dortmundu

RTS petak, 21. april 2017.
RTS: Uhapšen osumnjičeni za napad u Dortmundu
Nemačko tužilaštvo saopštilo je da je uhapšen osumnjičeni za nedavni bombaški napad na autobus koji je prevozio igrače fudbalskog kluba Borusija Dortmund, navodeći da je u pitanju Rus s nemačkim državljanstvom.
Tužilaštvo je u saopštenju navelo da je uhapšen 28-godišnji Sergej V. Sumnja se da je on to učinio iz finansijskih razloga, preneo je AP. Istražitelji su na mestu napada pronašli poruku u kojoj odgovornost za napad preuzima... »

Uhapšen Rus osumnjičen za napad u Dortmundu, motiv novac

Radio 021 petak, 21. april 2017.
Nemačko tužilaštvo saopštilo je da je danas uhapšen osumnjičeni za nedavni bombaški napad na autobus koji je prevozio igrače fudbalskog kluba Borusija Dortmund, navodeći da je u pitanju Rus sa nemačkim državljanstvom.
Tužilaštvo je navelo da je uhapšen 28-godišnji Sergej W. Sumnja se da je on to učinio iz finansijskih razloga. "Bild" navodi da je želeo da obori cenu akcija Dortmunda kako bi profitirao. Istražitelji su na mestu napada pronašli... »

Uhapšen osumnjičeni za napad u Dortmundu

Večernje novosti petak, 21. april 2017.
Nemačko tužilaštvo saopštilo je da je uhapšen osumnjičeni za nedavni bombaški napad na autobus, koji je prevozio fudbalere Borusije, navodeći da je u pitanju Rus s nemačkim državljanstvom
Nemačko tužilaštvo saopštilo je da je danas uhapšen osumnjičeni za nedavni bombaški napad na autobus, koji je prevozio igrače fudbalskog kluba Borusija Dortmund, navodeći da je u pitanju Rus s nemačkim državljanstvom. Tužilaštvo... »

Nemačka: Uhapšen napadač na autobus Borusije - Rus Sergej

Vesti online petak, 21. april 2017.
Nemačko tužilaštvo saopštilo je da je uhapšen osumnjičeni za nedavni bombaški napad na autobus, koji je prevozio igrače Borusije Dortmund.
Kako kažu, reč je Rusu s nemačkim državljanstvom. Tužilaštvo je u saopštenju navelo da je uhapšen 28-godišnji Sergej W. Sumnja se da je on to učinio iz finansijskih razloga, preneo je AP. Istražitelji su na mestu napada pronašli... »

Uhapšen muškarac zbog napada na autobus nemačkog fudbalskog tima

Novi magazin petak, 21. april 2017.
Nemačka policija uhapsila je 26-godišnjeg muškarca osumnjičenog da je izveo bombaški napad na autobus sa članovima kluba Borusije Dortmund, saopštili su danas nemački tužioci uz navode da je njegov motiv bio finansijski, a ne teroristički.
Savezni nemači tužioci naveli su da je Nemac ruskog porekla, identifikovan samo kao Sergej V, uhapšen danas u kvartu Tubingen. Uhapsili su ga pripadnici specijalnih policijskih snaga. Kako su naveli on je osumnjičen da je delovao... »

Napadač iz Dortmunda je Rus!?

Mondo petak, 21. april 2017.
Nemačko tužilaštvo saopštilo je da je danas uhapšen osumnjičeni za nedavni bombaški napad na autobus, koji je prevozio igrače fudbalskog kluba Borusija Dortmund, navodeći da je u pitanju Rus s nemačkim državljanstvom.
Foto: AP Photo/Martin Meissner Tužilaštvo je u saopštenju navelo da je uhapšen 28-godišnji Sergej W. Sumnja se da je on to učinio iz finansijskih razloga, preneo je AP. Istražitelji su na mestu napada pronašli poruku u kojoj... »

Uhapšen napadač na autobus Dortmunda, razlog bizaran!

Sportske.net petak, 21. april 2017.
Kako li mu je samo ovo palo na pamet...
Nemačka policija uhapsila je 26-godišnjeg muškarca osumnjičenog da je izveo bombaški napad na autobus sa članovima kluba Borusije Dortmund, saopštili su danas nemački tužioci uz navode da je njegov motiv bio finansijski, a ne teroristički. Savezni nemači tužioci naveli... »

Hapšenje zbog napada na nogometaše Borussije Dortmund

Al Jazeera petak, 21. april 2017.
Nijemac ruskog porijekla navodno je napao timski autobus da sruši cijene dionica kako bi profitirao.
Njemačko tužiteljstvo priopćilo je da je u petak uhićen osumnjičeni za nedavni bombaški napad na autobus koji je prevozio igrače nogometnog kluba Borussia Dortmund, navodeći da je u pitanju njemački državljanin ruskog podrijetla.... »

Direktna banka iz Kragujevca kupila Pireus banku

InfoKG  pre 2 sata  još 12 povezanih

Prikupićemo 500.000 potpisa za uvođenje doživotne robije

Politika  pre 3 sata  još 9 povezanih

Epidemija malih boginja u Prištini, jedan smrtni slučaj

N1 Info  pre 1 sat  još 13 povezanih

Tuča na treningu, saigrač Mirotiću pesnicom polomio vilicu

Sportski žurnal  pre 1 sat  još 9 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.