Povezane vesti
Reč plus Zukorlić: Nisam tražio fotelju ministra
Večernje novosti 21.04.2017
Muamer Zukorlić, lider BDZS, o informacijama da pokušava da "naplati" podršku lideru SNS. Razgovaraćemo ako mi ponude neku funkciju, ali mora da se menja ambijent. FUNKCIJA ministra nije bila tema mojih razgovora sa Aleksandrom Vučićem ni pre… »
Zukorlić: Nisam tražio da budem ministar, tražim za narod
Press 21.04.2017
Lider BDZ Muamer Zukorlić, čija stranka je podržala predsedničku kandidaturu Aleksandra Vučića saopštio je da u zamenu za to nije tražio da bude ministar. Foto:B92.net "Funkcija ministra nije bila tema mojih razgovora s Vučićem, ni pre predsedničkih… »
Zukorlić: Nisam tražio funkciju ministra
Pravda 21.04.2017
Lider Bošnjačke demokratske zajednice (BDZ) Muamer Zukorlić, čija stranka je podržala predsedničku kandidaturu Aleksandra Vučića saopštio je da u zamenu za to nije tražio da bude ministar. "Funkcija ministra nije bila tema mojih razgovora s Vučićem, ni… »
Zukorlić: Nisam tražio funkciju ministra
N1 Info 21.04.2017
Lider Bošnjačke demokratske zajednice (BDZ) Muamer Zukorlić, čija stranka je podržala predsedničku kandidaturu Aleksandra Vučića saopštio je da u zamenu za to nije tražio da bude ministar. "Funkcija ministra nije bila tema mojih razgovora s Vučićem, ni… »
Vesti dana »

Promenljivo oblačno, popodne razvedravanje, temperatura do 29 stepeni
Glas Zaječara pre 26 minutajoš 23 povezane

Srbija od izraelske tvrtke kupila sustave u vrijednosti 1,635 milijardi dolara
SEEbiz pre 1 satjoš 6 povezanih

Danas prvi sastanak pregovaračkog tima za minimalac za 2026. godinu
NIN pre 36 minutajoš 10 povezanih

Rezigniranost i izdaja: Šta bi predaja Donbasa Rusiji značila za Ukrajinu
BBC News pre 2 satajoš 9 povezanih