Povezane vesti

Kolaps na zapadu Srbije u: Ljuboviji pao metar snega, uništeno voće

Blic petak, 21. april 2017.
Sneg visine jednog metra potpuno je uništio voćne zasade u opštini Ljubovija, a porušeno je više od 500 stubova na niskonaponskoj mreži, zbog čega je više od 1.000 domaćinstava ostalo bez električne energije, rekao je predsednik opštine Milovan Kovačević.
On je dodao i da Ljuboviji hitno potrebna pomoć. - Očekujemo pomoć iz Valjeva, koja bi trebalo da našoj elektro poslovnici da pomogne oko saniranja kvarova. Najveći problem nam je oko opreme i stubova kojih nemamo. Pokušaćemo da... »

Metarski sneg u Ljuboviji! Hiljadu ljudi bez struje, malinjaci uništeni - niko ne veruje šta se dešava u aprilu!

Telegraf petak, 21. april 2017.
- Očekujemo pomoć iz Valjeva, koja bi trebalo da našoj elektro poslovnici da pomogne oko saniranja kvarova - rekao je predsednik opštine Ljubovija, Milovan Kovačević
Sneg visine jednog metra potpuno je uništio voćne zasade u opštini Ljubovija, a porušeno je više od 500 stubova na niskonaponskoj mreži, zbog čega je više od 1.000 domaćinstava ostalo bez električne energije, rekao je predsednik... »

U Ljuboviji sneg izazvao kolaps, uništeno voće, nema struje

Večernje novosti petak, 21. april 2017.
Sneg visine jednog metra potpuno je uništio voćne zasade u opštini Ljubovija, a porušeno je više od 500 stubova na niskonaponskoj mreži, zbog čega je više od 1.000 domaćinstava ostalo bez električne energije
Sneg visine jednog metra potpuno je uništio voćne zasade u opštini Ljubovija, a porušeno je više od 500 stubova na niskonaponskoj mreži, zbog čega je više od 1.000 domaćinstava ostalo bez električne energije, rekao je predsednik... »

Kolaps! Ostali odsečeni od sveta: Sneg u Ljuboviji uništio voćke, a ljude ostavio u mraku

Kurir petak, 21. april 2017.
LJUBOVIJA - Sneg visine od jednog metra potpuno je uništio voćne zasade u opštini Ljubovija, a porušeno je više od 500 stubova na niskonaponskoj mreži, zbog čega je više od 1.000 domaćinstava ostalo bez električne energije, rekao je predsednik opštine Milovan Kovačević.
On je dodao i da Ljuboviji hitno potrebna pomoć. "Očekujemo pomoć iz Valjeva, koja bi trebalo da našoj elektro poslovnici da pomogne oko saniranja kvarova. Najveći problem nam je oko opreme i stubova kojih nemamo. Pokušaćemo da... »

Kolaps u Ljuboviji: Sneg napadao metar, polomljeno 500 stubova, 1.000 domaćinstava bez struje, totalna šteta u voćnjacima

Glas Zapadne Srbije petak, 21. april 2017.
Ljubovija – Sneg visine od jednog metra, totalno je uništio voćne zasade u opštini Ljubovija, porušeno je više od 500 stubova na niskonaponskoj mreži, zbog čega je više od 1.000 domaćinstava ostalo bez električne energije, rekao je za Glas zapadne Srbije predsednik opštine Milovan Kovačević,... »
©2017 Netmark d.o.o.