Ruf hvali Srbiju: Veoma ohrabrujuće

Ruf hvali Srbiju: Veoma ohrabrujuće

B92 petak, 21. april 2017.
B92: Ruf hvali Srbiju: Veoma ohrabrujuće
Pozitivne ocene koje je Srbija dobila vidljivim unapređenjem ekonomske slike veoma su ohrabrujuće, izjavio je šef delegacije MMF Džejms Ruf.
Ruf je to rekao na sastanku sa ministrom finansija Srbije Dušanom Vujovićem u Vašingtonu. Glavna tema sastanka, održanog u okviru zasedanja ove finansijske institucije i Svetske banke, bila je analiza dosadašnjeg sprovođenja... »

Vujović MMF: Odavde nema povratka

B92 petak, 21. april 2017.
B92: Vujović MMF: Odavde nema povratka
Ministar finansija Dušan Vujović razgovarao je s predstavnicima MMF o sprovođenju strukturnih reformi u Srbiji i ključnim parametrima sedme revizije aranžmana.
Sastanak je održan na prolećnom zasedanju MMF-a i Svetske banke. Vujović je zahvalio delegaciji MMF na čestitkama za postignute rezultate i dodao da je Srbija u sprovođenju strukturnih reformi došla do tačke sa koje nema... »

MMF: Uspešan nastavak reformi

Danas petak, 21. april 2017.
Primetno podizanje očekivanih stopa rasta u prošloj godini, ali i suficit u budžetu Srbije u prvom tromesečju, jasni su pokazatelji da je država dobro definisala program reformi i uspešno nastavlja da sprovodi strukturne reforme Ovo je ocenio je danas predstavnik Međunarodnog monetarnog fonda (MMF)... »

Dva giganta uveravaju: Više ćemo ulagati u Srbiju

B92 petak, 21. april 2017.
B92: Dva giganta uveravaju: Više ćemo ulagati u Srbiju
Ministar finansija Dušan Vujović u razgovoru s predstavnicima EBRD i Svetske banke dobio uveravanja da će te finansijske institucije povećati ulaganja u Srbiji.
Na sastanku u okviru prolećnog zasedanja MMF i Svetske banke razgovarano je o primeni postojećeg programa saradnje tih finansijskih institucija i Srbije koje uključuju podršku restruktuiranju finansijskog sektora i javnih... »

Vujović sa MMF-om o reformama i narednoj reviziji aranžmana

RTS petak, 21. april 2017.
RTS: Vujović sa MMF-om o reformama i narednoj reviziji aranžmana
Ministar finansija Dušan Vujović razgovarao je u Vašintonu sa predstavnicima Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) o sprovođenju strukturnih reformi u Srbiji i ključnim parametrima sedme revizije aranžmana iz predostrožnosti koja predstoji krajem juna i početkom jula ove godine, saopštilo je Ministarstvo finansija Srbije.
Sastanak je održan u okviru prolećnog zasedanja MMF-a i Svetske banke. Vujović je zahvalio je delegaciji MMF na čestitkama za postignute rezultate i dodao da je Srbija u sprovođenju strukturnih reformi došla do tačke sa koje nema... »

Vujović sa predstavnicima MMF-a o reformama i narednoj reviziji aranžmana

Novi magazin petak, 21. april 2017.
Ministar finansija Dušan Vujović razgovarao je u Vašintonu sa predstavnicima Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) o sprovođenju strukturnih reformi u Srbiji i ključnim parametrima sedme revizije aranžmana iz predostrožnosti koja predstoji krajem juna i početkom jula ove godine, saopštilo je danas Ministarstvo finansija Srbije.
Sastanak je održan u okviru prolećnog zasedanja MMF-a i Svetske banke. Vujović je zahvalio je delegaciji MMF na čestitkama za postignute rezultate i dodao da je Srbija u sprovođenju strukturnih reformi došla do tačke sa koje nema... »

Vujović sa predstavnicima MMF u Vašingtonu

Blic petak, 21. april 2017.
Ministar finansija Dušan Vujović razgovarao je u Vašintonu sa predstavnicima Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) o sprovodjenju strukturnih reformi u Srbiji i ključnim parametrima sedme revizije aranžmana iz predostrožnosti koja predstoji krajem juna i početkom jula ove godine, saopštilo je danas Ministarstvo finansija Srbije.
Sastanak je održan u okviru prolećnog zasedanja MMF-a i Svetske banke. Vujović je zahvalio je delegaciji MMF na čestitkama za postignute rezultate i dodao da je Srbija u sprovodjenju strukturnih reformi došla do tačke sa koje... »

MMF: Ohrabruje ekonomska slika Srbije

Večernje novosti petak, 21. april 2017.
Pozitivne ocene koje je Srbija dobila vidljivim unapređenjem ekonomske slike veoma su ohrabrujuće, izjavio je šef delegacije MMF Džejms Ruf na sastanku sa ministrom Dušanom Vujovićem u Vašingtonu
Pozitivne ocene koje je Srbija dobila vidljivim unapređenjem ekonomske slike veoma su ohrabrujuće izjavio je danas šef delegacije Međunarodnog Monetarnog fonda (MMF) Džejms Ruf na sastanku sa ministrom finansija Srbije Dušanom... »

MMF: Unapređenje ekonomske slike Srbije veoma ohrabrujuće

RTV petak, 21. april 2017.
RTV: MMF: Unapređenje ekonomske slike Srbije veoma ohrabrujuće
VAŠINGTON - Pozitivne ocene koje je Srbija dobila vidljivim unapređenjem ekonomske slike veoma su ohrabrujuće, izjavio je danas šef delegacije Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) Džejms Ruf na sastanku sa ministrom finansija Srbije Dušanom Vujovićem u Vašingtonu.
Glavna tema sastanka, održanog u okviru prolećnog zasedanja ove finansijske institucije i Svetske banke, bila je analiza dosadašnjeg sprovođenja strukturnih reformi i ključnih parametara sedme revizije aranžmana iz... »
©2017 Netmark d.o.o.