Povezane vesti
Dodik: Zvao me Izetbegović i tražio da mu spasem partiju
Vesti online 21.04.2017
"Bakir Izetbegović me je zvao i molio da glasamo za neke zaključke, rekao sam da ne može. Mi nismo hteli da spasavamo njegovu partiju", rekao je predsednik Srpske Milorad Dodik u Banjaluci. Zaključci se odnose na Šemsudina Mehmedovića i Sadika… »
Bakir očajan, zvao Dodika u pomoć: "Ne dolazi u obzir", odgovara predsednik Srpske!
Pravda 21.04.2017
Predsednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da ga je lider SDA Bakir Izetbegović zvao i tražio da SNSD u parlamentu BiH glasa za određene zaključke u vezi sa zakonom o akcizama, ali da je to odbio. "Rekao sam da bi možda mogli pričati o nekim preporukama… »
Dodik: Zvao me Izetbegović i tražio da mu spasem partiju
Blic 21.04.2017
Predsednik SNSD Milorad Dodik rekao je da ga je lider SDA Bakir Izetbegović zvao i tražio da SNSD u parlamentu BiH juče glasa za određene zaključke u vezi sa zakonom o akcizama, ali da je to odbio. - Rekao sam da bi možda mogli pričati o nekim… »
Vesti dana »

Ubistvo Čarlija Kirka: Puška, figura na krovu i nagrada od 100.000 dolara za informaciju o osumnjičenom
BBC News pre 23 minutajoš 25 povezanih

Vremenska prognoza za petak 12. septembar 2025: Danas promenljivo sa sunčanim intervalima
Beta pre 33 minutajoš 21 povezana

UKRAJINSKA KRIZA Napadi na centar za obuku Zaporoške nuklearke, Moskvu i Lenjingrad; Počele vežbe Rusije i Belorusije Zapad-2025
RTV pre 18 minutajoš 20 povezanih

Bivši brazilski predsednik Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora zbog pokušaja državnog udara
Nedeljnik pre 33 minutajoš 20 povezanih

Ceca se nije pojavila na slavlju kod Saše Matića: Nalazila se na tajnoj lokaciji, otkriveni svi detalji
Mondo pre 1 satjoš 13 povezanih