Povezane vesti
DžIKIĆ ponudio ostavku: Posle rasprave sa Veličkovićem trener Partizana najavio odlazak
Večernje novosti 22.04.2017
Ovo nije prvi put da je Džikić razmišljao da povuče potez kojim bi otišao iz Partizana. Na kraju prošle sezone, pošto je tim iz opasne zone izveo ka Evropi, pominjala se mogućnost da se vrati u NBA. MUČNOje bilo gledati Partizan u većem delu… »
Džikić: Nekima zadovoljan, nekima...
Sportski žurnal 22.04.2017
„Namučili su nas dobro. Svih 40 minuta su bili dosta dobar rival. Ja sam malo pokušao da podelim minutažu u prvom poluvremenu, ali to se odrazilo na rezultat, u nastavku smo igrali rezultatski“. Aleksandar Džikić, trener Partizana, bio je vidno… »
Partizan u finišu preokrenuo i savladao Vrščane
Večernje novosti 21.04.2017
Košarkaši Partizana posle preokreta uspeli su da savladaju Vršac u prvom meču košarkaške lige Srbije – 86:76. SKORO tronedeljna pauza izgleda da nije prijala košarkašima Partizana. Čak 35 minuta su se crno-beli mučiili sa Vršcem i na kraju… »
Dostojan otpor: Vršac 37 minuta mučio Partizan, crno-beli jedva do pobede /foto/
Sportal blic 21.04.2017
Košarkaši Partizana savladali su Vršac na svom terenu sa 86:76 (21:26, 14:15, 26:22, 25:13) u prvom kolu Superlige, posle mnogo muke i odlične partije gostiju tokom prve tri četvrtine u hali "Aleksandar Nikolić". Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS… »
Džikić: Pokušao sam da podelim minutažu, ali morali smo da igramo na rezultat
Sportal blic 21.04.2017
Trener Partizana Aleksandar Džikić ocenio je da su košarkaši Vršca bili dosta dobar rival, tako da je njegov tim u drugom poluvremenu morao da igra na rezultat, na startu Superlige. Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Aleksandar Džikić -… »
Vesti dana »
"Ukrajinci mu nudili: 100.000 dolara i život u EU" Uhapšeni osumnjičeni za likvidaciju Igora Kirilova: Ovako su otkrivene ubice moćnog Putinovog generala (foto)
Blic pre 1 satjoš 21 povezana
Fsb: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Kirilova, priznao da su ga regrutovali Ukrajinci (video)
Pravda pre 45 minutajoš 15 povezanih
Identifikovani osumnjičeni za napad ispred fdu Više javno tužilaštvo uputiće pozive osumnjičenima za saslušanje
Kurir pre 15 minutajoš 12 povezanih
Odalović: Vraćanje Deklaraciji o nestalima daje nadu porodicama, Priština je bila prepreka
RTV pre 45 minutajoš 11 povezanih