Povezane vesti
Tramp otvorio dušu: Sa Angelom Merkel imam "hemiju"! (video)
Pravda 22.04.2017
Donald Tramp je u intervjuu za AP priznao da od svih svetskih lidera najbolju "hemiju" oseća u razgovoru sa kancelarkom Nemačke Angelom Merkel. Prema njegovim rečima, on nije očekivao da će tako biti. - Angela Merkel i ja se razilazimo u pogledu uplata… »
Tramp: S Merkelovom sam imao "neverovatnu hemiju"
Večernje novosti 22.04.2017
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je, od svih svetskih lidera, osetio "najbolju hemiju" sa nemačkom kancelarkom. Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je, od svih svetskih lidera, osetio "najbolju hemiju" sa nemačkom kancelarkom… »
Tramp priznao: Između mene i Merkelove "neverovatna hemija"
Vesti online 22.04.2017
Donald Tramp je u intervjuu za AP priznao da od svih svetskih lidera najbolju "hemiju" oseća u razgovoru sa kancelarkom Nemačke Angelom Merkel. Prema njegovim rečima, on nije očekivao da će tako biti. - Angela Merkel i ja se razilazimo u pogledu uplata… »
Vesti dana »

Haos na graničnim prelazima Kilometarske kolone vozila, preko Batrovaca kamionom u Hrvatsku tri puta brže nego automobilom!
Dnevnik pre 1 satjoš 25 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Pretežno sunčano sa promenljivim oblačnostima na jugu, večeras pljuskovi i grmljavina, do kraja avgusta toplinski talas
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 32 povezane

Krediti do milion dinara sa rekordno niskom kamatom - ko može da ih uzme? Uštedećete i do 4.000€ Sve na jednom mestu: Pogledajte uslove i obračun štednje
Kurir pre 2 satajoš 16 povezanih

Diplomatski susreti i uslovi za mir u Ukrajini: stavovi Trampa, Putina i Lavrova
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 25 povezanih

IAEA: Nivo radijacije u okolini nuklearne elektrane Kursk je u granicama normale
NIN pre 4 satijoš 24 povezane