Povezane vesti

(Foto) danas je napunila 36 godina: Seka Aleksić presrećna, ispunila joj se najveća želja! Evo koja!

(Foto) danas je napunila 36 godina: Seka Aleksić presrećna, ispunila joj se najveća želja! Evo koja!

Kurir 23.04.2017
Seka Aleksić proslavila je svoj rođendan, a veoma je zahvalna na stvarima koje joj se dešavaju u životu. Pevačica je presrećna što su joj se u poslednje vreme desile veoma pozitivne stvari u životu, a dans je napunila 36 godina. Ona je sa svojim… »
Srećan divan dan: Ovo je bila rođendanska želja Seke Aleksić

Srećan divan dan: Ovo je bila rođendanska želja Seke Aleksić

Blic 23.04.2017
Seka Aleksić danas puni 35 godina i tom prilikom otkrila je koja joj je bila najveća želja. Iako bi mnogi pomislili da su to skupi automobili, markirana garderoba, još veća kuća nego ova koju ima, ništa od toga nije tačno. Pevačicina najveća… »
Moja rođendanska želja ispunjena je pre sedam meseci: Seka Aleksić otkrila zbog čega je ovaj dan POSEBAN (FOTO)

Moja rođendanska želja ispunjena je pre sedam meseci: Seka Aleksić otkrila zbog čega je ovaj dan POSEBAN (FOTO)

Story 23.04.2017
Osvrnuvši se na sve što je obeležilo godinu koja je za njom, poznata pevačica otkriva da je svoj rođendanski poklon dobila nešto ranije. Seka Aleksić danas proslavlja svoj rođendan! Spremna za malo slavlje unutar porodice, poznata pevačica se… »
Nikada se nije plašila promene: 10 fotografija koje dokazuju da je lepota Seke Aleksić BEZVREMENA (FOTO)

Nikada se nije plašila promene: 10 fotografija koje dokazuju da je lepota Seke Aleksić BEZVREMENA (FOTO)

Story 23.04.2017
Iako danas puni 36 godina, vreme je da Seka Aleksić svoje rođendane počne da računa iznova jer je ovo prvi rođendan mame maloga Jakova. Bebin prvi Uskrs! Seka Aleksić ne može da sakrije radost: Ovo mi je najlepši praznik u životu! (FOTO) Otkako… »

Vesti dana »