Povezane vesti
Izetbegović tvrdi da su mu pretili 30 puta, ugroženom smatra i suprugu Sebiju
Blic 24.04.2017
Pred sednicu Predsedništva SDA, medijima se obratio predsednik stranke Bakir Izetbegović. Ovrnuo se i na aferu "službeni automobil", koja je uzburkala javnost BiH. Posdećamo, njegova supruga kao direktorka Kliničkog centra Sarajevo u službeni posetu… »
Izetbegović: Dao sam službeni automobil supruzi da je zaštitim
Al Jazeera 24.04.2017
Ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić rekao da Sebija Izetbegović nije bila pod policijskom zaštitom na putovanju do Tuzle. Nakon što je član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović izjavio kako je zbog ugrožene sigurnosti njegova supruga Sebija… »
Izetbegović:Supruzi automobil da bi je zaštitio
RTV 24.04.2017
SARAJEVO - Bošnjački član Predsedništva BiH i lider SDA Bakir Izetbegović izjavio je danas da je svojoj supruzi, prilikom njenih putovanja za Tuzlu, dao da koristi službeni automobil Predsedništva - kako bi je zaštitio. Izetbegovićeva supruga… »
Ahmetović se obrušio na izetbegoviće: “Ko će da zaštiti moje dete kojem se preti smrću?!”
Blic 24.04.2017
Komentarišući izjavu člana Predsedništva BiH Bakira Izetbegovića o potrebi za zaštiti svoju suprugu Sebiju Izetbegović, a u jeku afere "službeni automobil", oglasio se Sadik Ahmetović. Zastupnik SDA u Zastupničkom domu Parlamenta Bosne i… »
Izetbegović: Supruzi sam dao automobil da bih je zaštitio
Telegraf 24.04.2017
Izetbegovićeva supruga Sebija Izetbegović je direktorka sarajevskog Kliničkog centra. Bošnjački član Predsedništva BiH i lider SDA Bakir Izetbegović izjavio je danas da je svojoj supruzi, prilikom njenih putovanja za Tuzlu, dao da koristi… »
Izetbegović: Devet puta mi je prećeno smrću
Slobodna Evropa 24.04.2017
Bošnjački član Predsedništva BiH, lider Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović izjavio je da je u poslednjih šest i po godina, koliko traje njegov mandatu Predsedništvu BiH, dobio 30 pretnji od čega devet pretnji smrću, prenosi Beta… »
(Video) Bakir pravda vožnju svoje žene državnim kolima: Sve je to zbog zaštite
Kurir 24.04.2017
Bošnjački član Predsedništva BiH i lider SDA Bakir Izetbegović izjavio je danas da je svojoj supruzi, prilikom njenih putovanja za Tuzlu, dao da koristi službeni automobil Predsedništva - kako bi je zaštitio. Izetbegovićeva supruga Sebija… »
Izetbegović:Supruzi sam dao automobil da bih je zaštitio
Večernje novosti 24.04.2017
Bošnjački član Predsedništva BiH i lider SDA Bakir Izetbegović izjavio je danas da je svojoj supruzi, prilikom njenih putovanja za Tuzlu, dao da koristi službeni automobil Predsedništva - kako bi je zaštitio. Bošnjački član Predsedništva BiH i… »
Izetbegović: Želim da zaštitim svoju suprugu
RTS 24.04.2017
Član Predsedništva Bosne i Herecgovine iz redova Bošnjaka i predsednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović u komentirišući to što je njegova supruga i direktorka sarajevskog Kliničkog centra Sebija Izetbegović za putovanje u Tuzlu… »
Majkić: Službeni automobil Predsedništva BiH nema nikakve veze sa bezbednošću Sebije Izetbegović
Blic 24.04.2017
Član Komisije za odbranu i bezbednost Parlamentarne skupštine BiH Dušanka Majkić rekla je kako član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović nema pravo da dodeluje policijsku zaštitu svojoj supruzi te da opravdanje o upotrebi službenog automobila… »
Vesti dana »

MUP: Identifikovani maloletnici koji su napali dečaka kod TC Ušće, incident nema veze s blokadom
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

"Evropa stoji iza Ukrajine": Makron posle sastanka sa Zelenskim: "Pozdravljam Trampa i njegove napore ka prekidu vatre"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Arena „u blokadi“: „Pumpanje“, vređa se Vučić i niko neće da bude „ćaci“ (VIDEO)
Danas pre 51 minutajoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 2 satajoš 4 povezane