Povezane vesti
Crveno-beli "One Team": Nikad ne odustaj
Mondo 29.04.2017
Crvena zvezda i ove godine učestvuje u projektu inkluzije osoba sa određenim nedostacima. Foto: kkcrvenazvezda.rs Dok košarkaši Zvezde zadovoljni ulaze u finiš sezone, klub sa Malog Kalemegdana tradicionalno posvećuje značajnu pažnju Evroliginom projektu… »
Zvezda i Dangubić daju podršku Specijalnoj olimpijadi na radionicama
Večernje novosti 29.04.2017
Jako sam srećan što sam sa vama. Jedva čekam da započnemo trening i prođemo kroz što više košarkaških elemenata, rekao je igrač Zvezde deci sa posebnim potrebama. U saradnji sa svojim partnerima Specijalnom Olimpijadom Srbije i IDEA, a sve pod okriljem… »
Dangubić ambasador ‘One Team’ projekta: ‘Nije važno koliko puta padneš, moraš da ustaneš i nikad ne odustaneš’
Hot sport 29.04.2017
Košarkaši Crvene zvezde ulaze u sam finiš veoma uspešne sezone u kojoj su već prigrlili dva trofeja namenjenih osvajaču Kupa Radivoja Koraća i ABA lige i ostvarili fenomenalan skor u Evroligi sa 16 pobeda u 30 utakmica. Samim tim, potpuno simbolično, KK… »
Svi smo jedan tim: Sjajna akcija crveno-belih košarkaša
Sportal blic 29.04.2017
U saradnji sa svojim partnerima Specijalnom Olimpijadom Srbije i IDEA, a sve pod okriljem Evroliginog projekta "One Team", košarkaški klub Crvena zvezda organizuje novi program „IDEA Finish line“. Foto: KK Crvena zvezda / Promo Košarkaši Crvene zvezde… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Pretežno sunčano sa svežim jutrom, promenljivo oblačno na jugu i pljuskovi uveče
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 33 povezane

Zadržavanja na graničnim prelazima Srbije: Batrovci i dalje najopterećeniji sa višesatnim čekanjima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 25 povezanih

Dveri: Vučić treba da odgovara za bankarske i izvršiteljske derikože i trgovačke monopole
Novi magazin pre 3 satajoš 16 povezanih

“Da je Tramp bio na čelu SAD 2014 – nikakav prevrat u Ukrajini ne bi bio moguć”
Vesti online pre 2 satajoš 25 povezanih

IAEA: Nivo radijacije u okolini nuklearne elektrane Kursk je u granicama normale
NIN pre 4 satijoš 24 povezane