Povezane vesti
Terzić optužuje večitog rivala i srpsku kuću fudbala: Partizan krao uz podršku FSS
Večernje novosti 08.05.2017
Radio sam odgovorno, disciplinovano i u interesu kluba. Svedoci smo kakvu je hajku Partizan vodio - kaže generalni direktor crveno-belih i dodaje da se zna kako su crno-beli osvajali titule. OLUJA na "Marakani" ne prolazi. Posle ostavki trenera Miodraga… »
Zvezdan Terzić: Lopovi su nam oteli titulu, spreman sam da odem!
Sportal blic 08.05.2017
Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić rekao je da su crveno-belima "lopovi oteli titulu", ali je dodao da snosi veliki deo odgovornosti za situaciju u kojoj se našao klub. "Sada je prvenstvo konačno regularno, u poslednja dva… »
Terzić planuo: A sad je sve regularno? Partizan nas je pokrao uz vetar u leđa iz FSS
Mozzart sport 08.05.2017
Grujić je rešio derbi, šalju nam onu nesreću što nas je pokrala protiv Brodarca, a ona budala na njihovoj klupskoj televiziji priča da sam mafijaš, u dahu je izgovorio generalni direktor crveno-belih. Promocija Boška Đurovskog kao privremenog… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi i grupe građana pešače ka Beogradu pred protest najavljen za 15. mart
RTV pre 2 satajoš 30 povezanih

Grupa građana blokirala ulaz u zgradu TV N1 u Beogradu, tražili da ih prime u studio
Beta pre 54 minutajoš 43 povezane

Ružić poručio: Policija će stati u zaštitu svojih građana, idem na protest u subotu
Nova pre 3 satajoš 19 povezanih

Bogdan Bogdanović posle pobede nad Majamijem: Bogdanović: Još učim kako da igram sa Hardenom
Dnevnik pre 2 satajoš 15 povezanih

Prva reakcija Kremlja: Putinov pomoćnik odbacuje prekid vatre između Rusije i Ukrajine
Danas pre 2 satajoš 41 povezana