Povezane vesti

"Balkan se postepeno smiruje"

"Balkan se postepeno smiruje"

RTS 18.05.2017
Mislim da će se od Beograda i u narednom periodu očekivati da radi na konsolidaciji odnosa sa susedima, kaže za RTS Dragan Đukanović sa Fakulteta političkih nauka. Smatra da su pretnje Ramuša Haradinaja za unutrašnju upotrebu, ali da će ostaviti… »
Vučić: Nisam ja taj koji bira društvo, ali 24. maja verovatno idem u Brisel

Vučić: Nisam ja taj koji bira društvo, ali 24. maja verovatno idem u Brisel

Kurir 18.05.2017
ODŽACI - Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da pretpostavlja da će otići 24. maja u Brisel, na radnu večeru sa visokom predstavnicom EU Federikom Mogerini i premijerima država Zapadnog Balkana, gde će zastupati interese Srbije… »
Mogerini pozvala premijere 6 zemalja Zapadnog Balkana na sastanak, a tema je kako dalje

Mogerini pozvala premijere 6 zemalja Zapadnog Balkana na sastanak, a tema je kako dalje

Blic 18.05.2017
Visoka predstavnica Evropske unije (EU) Federika Mogerini pozvala je šestoricu premijera sa Zapadnog Balkana 24. maja u Brisel "da bi se razmotrila situacija u svetlu najnovijih zbivanja" u regionu, izjavila je agenciji Beta u Briselu Maja Kocijančič… »
Vučić: Pretpostavljam da ću ići u Brisel

Vučić: Pretpostavljam da ću ići u Brisel

Beta 18.05.2017
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da pretpostavlja da će 24. maja ići u Brisel na sastanak premijera Zapadnog Balkana. "Nisam ja taj koji može da bira društvo, a verovatno i oni drugi bi izabrali nekog drugog da mogu", rekao je… »
Mogerini pozvala premijere Balkana na sastanak

Mogerini pozvala premijere Balkana na sastanak

Danas 17.05.2017
Visoka predstavnica EU Federika Mogerini pozvala je premijere Zapadnog Balkana na sastanak u Briselu 24. maja, saopštila je njena portparolka Maja Kocijančič. "Na neformalnoj večeri sledeće srede, lideri Balkana raspravljaće o situaciji u svetlu… »
Radna večera Mogerini i lidera Balkana 24. maja

Radna večera Mogerini i lidera Balkana 24. maja

Blic 17.05.2017
ŠŠefica diplomatije EU Federika Mogerini i šest lidera zemalja Zapadnog Balkan sastaće se 24. maja na radnoj večeri u Briselu. Cilj ovog neformalnog sastanka jeste razgovor o situaciji u regionu. - ”Visoka predstavnica EU i potpredsednica Evropske… »

Vesti dana »