Povezane vesti

Požar na konferenciji "Gugla" u Kaliforniji, troje povređeno

RTS petak, 19. maj 2017.
RTS: Požar na konferenciji "Gugla" u Kaliforniji, troje povređeno
Tokom konferencije kompanije "Gugl", u amfiteatru "Šorlajn" u kalifornijskom gradu Mauntin Vju, izbio je požar pri čemu su povređene tri osobe, od kojih je jedna životno ugrožena, saopštile su vlasti.
Požar je izbio juče, u kuhinji tog objekta u kojem se, inače, često održavaju koncerti, prenosi AP. Portparol gradske Vatrogasne službe Lin Braun rekao je da su tri povređene osobe prevezene u bolnicu, a jedna od njih je zadobila... »

Požar na konferenciji "Gugla" u Kaliforniji, troje povređeno

Dnevnik petak, 19. maj 2017.
MAUNTIN VJU: Tokom konferencije kompanije "Gugl", u amfiteatru "Šorlajn" u kalifornijskom gradu Mauntin Vju, izbio je požar pri čemu su povređene tri osobe, od kojih je jedna životno ugrožena, saopštile su danas vlasti.
Požar je izbio juče, u kuhinji tog objekta u kojem se, inače, često održavaju koncerti, prenosi danas AP.Portparol gradske Vatrogasne službe Lin Braun rekao je da su tri povređene osobe prevezene u bolnicu, a jedna od njih je... »

Požar na konferenciji "Gugla" u Kaliforniji, troje povređeno

Večernje novosti petak, 19. maj 2017.
Tokom konferencije kompanije "Gugl", u amfiteatru "Šorlajn" u kalifornijskom gradu Mauntin Vju, izbio je požar pri čemu su povređene tri osobe, od kojih je jedna životno ugrožena
Tokom konferencije kompanije "Gugl", u amfiteatru "Šorlajn" u kalifornijskom gradu Mauntin Vju, izbio je požar pri čemu su povređene tri osobe, od kojih je jedna životno ugrožena, saopštile su danas vlasti. Požar je izbio juče, u... »

Haos na konferenciji gugla: Troje ljudi povređeno u požaru, vatra izbila u kuhinji zbog friteze

Kurir petak, 19. maj 2017.
Tokom konferencije kompanije Gugl, u amfiteatru Šorlajn u kalifornijskom gradu Mauntin Vju, izbio je požar pri čemu su povređene tri osobe, od kojih je jedna životno ugrožena, saopštile su danas vlasti.
Požar je izbio juče, u kuhinji tog objekta u kojem se, inače, često održavaju koncerti. 3 injured after fire breaks out at Google conference https://t.co/pyt0COzvvJ — Filomena Pincio M. (@fpincio) ">May 19, 2017 Portparol gradske... »

Troje povređenih u požaru tokom konferencije Gugla u Silicijumskoj dolini

Novi magazin petak, 19. maj 2017.
Najmanje tri osobe povređene su u požaru koji je izbio u kuhinji kongresnog centra tokom konferencije kompanije Gugl u Kaliforniji, saopštila je jutros vatrogasna služba.
Incident se dogodio u centru Šorlajn u gardu Mauntin Vju, u središtu Silicijumske doline. Portparol vatrogasne službe rekao je da su tri osobe prebačene u bolnicu, a da je jedna od njih imala ozbiljne povrede. Svi povređeni su... »

Haos na Gugl konferenciji: Tri osobe povređene u požaru u Silicijumskoj dolini

Blic petak, 19. maj 2017.
Tokom konferencije kompanije "Gugl", u amfiteatru "Šorlajn" u kalifornijskom gradu Mauntin Vju, izbio je požar pri čemu su povređene tri osobe, od kojih je jedna životno ugrožena, saopštile su danas vlasti.
3 injured after fire breaks out at Google conference https://t.co/pyt0COzvvJ— Filomena Pincio M. (@fpincio) May 19, 2017 Požar je izbio juče, u kuhinji tog objekta u kojem se, inače, često održavaju koncerti, prenosi danas AP.... »

Požar na konferenciji „Gugla” u Kaliforniji, troje povređeno

Politika petak, 19. maj 2017.
MAUNTIN VJU - Tokom konferencije kompanije „Gugl”, u amfiteatru „Šorlajn” u kalifornijskom gradu Mauntin Vju, izbio je požar pri čemu su povređene tri osobe, od kojih je jedna životno ugrožena, saopštile su danas vlasti. Požar je izbio juče, u kuhinji tog objekta u kojem se, inače, često održavaju... »

Gorelo na konferenciji Googla, troje povređeno

Mondo petak, 19. maj 2017.
Tokom konferencije kompanije Gugl (Google), u amfiteatru "Šorlajn" u kalifornijskom gradu Mauntin Vju, izbio je požar pri čemu su povređene tri osobe, od kojih je jedna životno ugrožena, saopštile su danas vlasti.
Foto: Screenshot Požar je izbio juče, u kuhinji tog objekta u središtu Silicijumske doline, u kojem se, inače, često održavaju koncerti, prenosi danas AP. Portparol gradske Vatrogasne službe Lin Braun rekao je da su tri povređene... »

Požar na konferenciji Gugla u Silicijumskoj dolini, troje povređenih

Radio 021 petak, 19. maj 2017.
Najmanje tri osobe povredjene su u požaru koji je izbio u kuhinji kongresnog centra tokom konferencije kompanije Gugl u Kaliforniji, saopštila je jutros vatrogasna služba.
Incident se dogodio u centru Šorlajn u mestu Mauntin Vju, u središtu Silicijumske doline. Portparol vatrogasne službe rekao je da su tri osobe prebačene u bolnicu, a da je jedna od njih imala ozbiljne povrede. Svi povredjeni su... »

Požar tokom Guglove konferencije

B92 petak, 19. maj 2017.
B92: Požar tokom Guglove konferencije
Mauntin vju -- Najmanje tri osobe povređene su u požaru koji je izbio u kuhinji kongresnog centra tokom konferencije kompanije Gugl u Kaliforniji.
Incident se dogodio u centru Šorlajn u gardu Mauntin Vju, u središtu Silicijumske doline. Portparol vatrogasne službe rekao je da su tri osobe prebačene u bolnicu, a da je jedna od njih imala ozbiljne povrede. Svi povređeni su... »

Čepurin najavio dolazak Šojgua u Beograd

RTV  pre 1 sat  još 3 povezane

Vučić sa ambasadorima Rusije, Izraela i Japana

RTV  pre 5 sati  još 2 povezane

Danas sunčano i toplo, do 27 stepeni

Blic  pre 2 sata  još 4 povezane

Evro danas 119,2223 dinara

Novi magazin  pre 1 sat  još 5 povezanih

U Čibuku niče 57 vetrenjača

Večernje novosti  pre 1 sat  još 2 povezane
©2017 Netmark d.o.o.