Povezane vesti
Siniša Mali: Nisam se snašao u ulozi političara
Blic 19.05.2017
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da mu je, uprkos brojnim napisima i prozivkama u medijima, mnogo stalo do grada u kojem je rođen, kao i da mu je žao što se nije snašao u ulozi političara, niti je znao da odgovori na besmislene… »
Mali: Nisam se snašao u ulozi političara, ali ponosan sam na sve što je urađeno za Beograd!
Pravda 19.05.2017
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da mu je, uprkos brojnim napisima i prozivkama u medijima, mnogo stalo do grada u kojem je rođen. On je za RTS rekao i da mu je žao što se nije snašao u ulozi političara, kao i što nije znao da odgovori… »
Vesti dana »

Sinančević nije uspeo da se plasira u finale na Svetskom prvenstvu, izmaklo za 21 centimentar: Nije bio moj dan, očekivao sam mnogo više
Dnevnik pre 16 minutajoš 18 povezanih

(Video) Zemljotres razorne jačine pogodio Rusiju! Proglašena opasnost, stanovništvo evakuisano preti im cunami
Dnevnik pre 31 minutajoš 12 povezanih

Udovica Čarlija Kirka: Neću dozvoliti da njegovo nasleđe umre, ljudi koji su ga ubili ne znaju šta su uradili
N1 Info pre 56 minutajoš 9 povezanih

Srpska lista u ponoć počela izbornu kampanju, Elek: "Glas za Srpsku listu je glas za opstanak srpskog naroda"
Telegraf pre 2 satajoš 6 povezanih