Zaigrali užičko kolo ispred Vlade

Zaigrali užičko kolo ispred Vlade

Danas petak, 19. maj 2017.
Milanu Stamatoviću se u šetnji pridružio i Boško Obradović
Nekoliko stotina Zlatiboraca učestvovalo je danas u protestnoj šetnji, koja je nešto posle 14 sati krenula od platoa ispred crkve Svetog Marka u Beogradu, do zgrade Vlade Srbije u Nemanjinoj 11. Demonstranti su sa Zlatibora prispeli da "dignu glas" zbog neizdavanja... »

Zlatiborci u prestonici tražili dozvolu za gondolu

Večernje novosti petak, 19. maj 2017.
Protest građana Čajetine pred zgradom Vlade Srbije, zahtevaju da opština dobije dozvolu za izgradnju žičare sa kabinama. Ministarstvo: Pre dozvole treba da otkolne nedostatke u dokumentaciji
NEKOLIKO stotina građana Zlatibora i Čajetine okupilo se danas na protestu u Beogradu, tražeći da im se kao opštini dozvoli izgradnja žičare sa kabinama - gondolama. Uz pratnju trubača, kolona na čelu sa predsednikom opštine... »

"Za gondolu smo tražili ono što i od drugih"

B92 petak, 19. maj 2017.
B92: "Za gondolu smo tražili ono što i od drugih"
Ministarstvo podržava izgradnju kabinske žičare - "gondole" na Zlatiboru, ali u skladu sa zakonom, poručuju iz resornog ministarstva.
Državna sekretarka u Ministarstvu građevinarstva Aleksandra Damnjanović saopštila je povodom protesta koji je u Beogradu predvodio predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatović, da Ministarstvo podržava izgradnju kabinske žičare -... »

Ministarstvo građevinarstva Srbije za izgradnju zlatiborske žičare, ali po zakonu

Blic petak, 19. maj 2017.
Državna sekretarka u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije, Aleksandra Damnjanović saopštila je danas povodom protesta koji je u Beogradu predvodio predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatović, da Ministarstvo podržava izgradnju kabinske žičare - "gondole" na Zlatiboru, ali u skladu sa zakonom.
Ona je u saopštenju navela da se po svim zahtevima Čajetine za izgradnju žičare postupalo u zakonskim rokovima, čak i ranije, ali da su u zahtevu za izdavanje dozvola uočeni tehnički nedostaci u projektnoj dokumentaciji i da je... »

Zlatiborci protestovali u Beogradu (foto)

Mondo petak, 19. maj 2017.
Nekoliko stotina Zlatiboraca protestovalo je danas u Beogradu ispred crkve Svetog Marka u Beograda jer ta opština nije dobila dozvolu za izgradnju žičare s kabinama - "gondolama".
Foto: Mondo/ Goran Sivački Oni su krenuli u protestnu šetnju do zgrade Vlade Srbije i skandirali su "Hoćemo gondolu!". "Nećemo odustati od naše borbe. Ovo je samo početak!", rekao je predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatović... »

Zlatiborci ispred Vlade: 2 godine nas vrte u krug

B92 petak, 19. maj 2017.
B92: Zlatiborci ispred Vlade: 2 godine nas vrte u krug
Protest Zlatiboraca zbog problema sa izgradnjom kabinske žičare - "gondole" koju žele, završen je ispred zgrade Vlade Srbije.
Protest je završen posle uručenja zahteva za smenjivanje ministarki građevinarstva i pravde, Zorane Mihajović i Nele Kuburović. Zahteve je predao predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatović koji je rekao da su njih dve odgovorne... »

Ministarstvo građevinarstva Srbije za izgradnju zlatiborske žičare, ali po zakonu

Beta petak, 19. maj 2017.
Državna sekretarka u Ministarstvu gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije, Aleksandra Damnjanović saopštila je danas povodom protesta koji je u Beogradu predvodio predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatović, da Ministarstvo podržava izgradnju kabinske žičare - "gondole" na Zlatiboru,... »

Zlatiborci traže smenu ministarki

Dnevnik petak, 19. maj 2017.
BEOGRAD: Nekoliko stotina stanovnika zlatiborskih opština protestovalo je danas ispred zgrade Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Ministarstva pravde, kojima su uručeni zahtevi za smenu ministarki Zorane Mihajlović i Nele Kuburović.
Vođa protesta Milan Stamatović je izjavio da je suština spora sa vlastima to što se ruši koncepcija režima o poklanjanju državne imovine strancima ili stranačkim tajkunima. On je rekao da je gondola koju hoće da izgradi opština... »

Završen protest Zlatiboraca u Beogradu, Vladi predat zahtev za smenjivanje Mihajlović i Kuburović

Beta petak, 19. maj 2017.
Protest Zlatiboraca zbog problema sa izgradnjom kabinske žičare - "gondole" koju žele, završen je danas ispred zgrade Vlade Srbije posle uručenja zahteva za smenjivanje ministarki gradjevinarstva i pravde, Zorane Mihajović i Nele Kuburović. Zahteve je predao predsednik Opštine Čajetina Milan... »

Zlatiborci danas protestuju ispred Vlade Srbije

Danas petak, 19. maj 2017.
Sa nekoliko autobusa Zlatiborci su jutros, predvođeni predsednikom opštine Čajetina Milanom Stamatovićem, krenuli u Beograd na protest ispred Vlade Srbije, od čijih predstavnika će zatražiti da reše problem oko izdavanja građevinske dozvole za izgradnju panoramske žičare-gondole na Zlatiboru.... »
©2017 Netmark d.o.o.