Tramp danas i sutra u Saudijskoj Arabiji

Melanija sa Donaldom u Saudijskoj Arabiji: Bura na društvenim mrežama zbog njenog izgleda

Kurir subota, 20. maj 2017.
Prva dama SAD Melanija Tramp doputovala je danas u posetu Saudijskoj Arabiji sa svojim suprugom, američkim predsednikom Donaldom Trampom, bez marame na glavi, a ta njena odluka odmah je privukla pažnju na društvenim mrežama.
Ona je iz aviona izašla u crnom kompletu sa širokim zlatnim kaišem, ali nije na glavi nosila maramu. Prva dama u društvu supruga, Foto: Reuter Predsednik Tramp, koji je danas posetom Rijadu počeo svoju prvu međunarodnu turneju... »

Tramp danas i sutra u Saudijskoj Arabiji

Blic subota, 20. maj 2017.
Predsednik SAD Donald Tramp doputovaće danas u Saudijsku Arabiju, prvu stanicu svog prvog putovanja u inostranstvo otkako je izabran, a koje će trajati osam dana i obuhvatiti i Izrael, palestinske teritorije, Vatikan, Belgiju i Italiju.
Njegova poseta Saudijskoj Arabiji počeće svečanim dočekom u Rijadu, gde će popiti kafu sa kraljem Salmanom, prisustvovati kraljevskom banketu, održati bilateralne sastanke sa kraljem, prestolonaslednikom i zamenikom... »

Tramp danas i sutra u Saudijskoj Arabiji

B92 subota, 20. maj 2017.
B92: Tramp danas i sutra u Saudijskoj Arabiji
Rijad -- Predsednik SAD Donald Tramp doputovaće danas u Saudijsku Arabiju, prvu stanicu svog prvog putovanja u inostranstvo od kako je izabran.
Trampovo putovanje trajaće osam dana i obuhvatiti i Izrael, palestinske teritorije, Vatikan, Belgiju i Italiju. Njegova poseta Saudijskoj Arabiji počeće svečanim dočekom u Rijadu, gde će popiti kafu sa kraljem Salmanom,... »

Počeo sa posetama: Tramp prvi put otputovao u inostranstvo

Blic subota, 20. maj 2017.
Predsednik SAD Donald Tramp krenuo je danas iz vojne baze u Merilendu, kraj Vašingtona, na prvo putovanje u inostranstvo otkako je izabran, u pratnji svoje supruge Melanije i kćerke Ivanke, koja je i njegov savetnik.
On će za samo osam dana posetiti pet zemalja. Prva stanica turneje je Saudijska Arabija, potom putuje u Izrael, na palestinske teritorije, u Vatikan, Brisel, pa na Siciliju, gde se održava samit G7. Pročitajte još "NE, NE, 'AJMO... »
©2017 Netmark d.o.o.