Povezane vesti
Janković: Saradnja samo sa onima koji neće sa Vučićem (VIDEO)
Beta 23.05.2017
Predsednik Pokreta Slobodni gradjani Srbije Saša Janković izjavio je da je spreman na saradnju sa svim partijama opozicije koje dele osnovne civilizacijske i ljudske vrednosti sa tim pokretom i koje se obavežu da neće prikriveno saradjivati sa vlašću… »
Saša Janković: Bio sam rezervisan prema Jeremiću, ali je pokazao da je pravi opozicionar
Nedeljnik 23.05.2017
Janković je rekao da je otvoren i za saradnju sa Vukom Jeremićem "Nisam znao ko je Vuk, imao sam iskustva tokom njegovog ministarskog mandata, ne baš dobra u onome što sam radio kao zaštitnik. Ali tokom kampanje je pokazo jasnu opozicionu opredeljenost"… »
Janković: Saradnja samo sa onima koji neće sa Vučićem
Slobodna Evropa 23.05.2017
Predsednik Pokreta Slobodni gradjani Srbije Saša Janković izjavio je da je spreman na saradnju sa svim partijama opozicije koje dele osnovne civilizacijske i ljudske vrednosti sa tim pokretom i koje se obavežu da neće prikriveno saradjivati sa vlašću… »
Vesti dana »
Maloletnik (16) za 1.000 evra bacio bombu na tehnički pregled u Kragujevcu: Uhapšen zajedno sa nalogodavcem iz Beograda
Newsmax Balkans pre 18 minutajoš 28 povezanih
Na Kopaoniku sneg i nula stepeni, u Zrenjaninu sunčano i najviša temperatura
Newsmax Balkans pre 44 minutajoš 23 povezane
Đedović Handanović: Srbija ima najveće rezerve energenata u regionu
Biznis.rs pre 8 minutajoš 20 povezanih
Uživo Iran je otvorio vatru; "Ignorisali su upozorenja"; "Imaju nekoliko dana..." FOTO/VIDEO
B92 pre 44 minutajoš 21 povezana
U Skupštini Srbije nastavljena raspravu o amandmanima na predložene zakone
Beta pre 14 minutajoš 15 povezanih