Povezane vesti
Kad biološka majka izda dete: Od ostavljene ćerke zahtevala da je ne traži, pa se opet ne javlja
Kurir 24.05.2017
Alisa Čanović (34) iz Trnopolja, nakon 15-godišnje potrage za svojom biološkom majkom, u martu je konačno čula njen glas. Majka je, kako objašnjava, nije zvala da je pita kako je, kako živi, kako izgleda i koga ima… već da je zamoli da zaustavi… »
Ispovest bosanke koja je nakon 15 godina pronašla majku: Želim da stane ispred mene i da mi kaže zbog čega me ostavila
Blic 24.05.2017
Alisa Čanović (34) iz Trnopolja kod Prijedora nakon 15-godišnje potrage za svojom biološkom majkom, u martu je konačno čula njen glas. Majka je, kako Alisa kaže, nije zvala da je pita kako je, kako živi, kako izgleda i koga ima, već da je zamoli… »
Vesti dana »
Ukinut pritvor demonstrantima koji su uhapšeni nakon protesta u Novom Sadu
N1 Info pre 4 satijoš 16 povezanih
Najtužnija škola u Srbiji! Učenici Tekstilne škole u Leskovcu se opraštaju od ubijenog tinejdžera (foto/video)
Blic pre 6 satijoš 34 povezane
Eksplozija u livnici u Čoki – trojica povređenih u kritičnom stanju, jedna osoba zbrinuta u bolnici u Senti
RTS pre 5 satijoš 23 povezane
Prekršeno primirje – Izrael gađao jug Libana; general Iranske revolucionarne garde ubijen u Siriji
RTS pre 48 minutajoš 25 povezanih