Povezane vesti

Majka i sin ostali na ulici: Ne preostaje mi ništa drugo nego da vežem dinamit za sebe (foto)

Majka i sin ostali na ulici: Ne preostaje mi ništa drugo nego da vežem dinamit za sebe (foto)

BK TV 02.06.2017
Samohrana majka Julijana Terek od danas sa sinom živi na ulici. Iz prostorija MZ Dedinje u kojima je stanovala više od dvadeset godina iselio ju je sudsku izvršitelj uz pomoć policije. Naime, sudski izvršitelji u pratnji policije su u ranim… »
Nastavak drame na dedinju: "Jedino mi ostaje da vežem dinamit oko sebe"

Nastavak drame na dedinju: "Jedino mi ostaje da vežem dinamit oko sebe"

Blic 02.06.2017
Sudski izvršitelji su danas u ranim prepodnevnim časovima ušli u prostorije MZ "Dedinje" u kojima već 25 godina živi i radi samohrana majka Julijana Terek sa sinom i započeli su njihovo iseljenje. - Ne znam šta mi ostaje, možda da vežem dinamit… »
Majka i sin neće iz "kuće vilenjaka"

Majka i sin neće iz "kuće vilenjaka"

Večernje novosti 02.06.2017
Građani sprečili iseljenje iz Mesne zajednice "Dedinje". Opština Savski venac optužuje Julijanu Terek da nije plaćala zakup. OKO dvadesetak građana juče je sprečilo izvršitelja, koji je bio u pratnji policije, da iseli Julijanu Terek (52) i… »
Kako smo došli do toga da je samohrana majka i umetnica postala državni neprijatelj broj jedan?

Kako smo došli do toga da je samohrana majka i umetnica postala državni neprijatelj broj jedan?

Noizz 02.06.2017
Samohrana majka i umetnica Julijana Terek u ranim jutarnjim časovima iseljena je iz prostorije MZ „Dedinje” u kojoj je živela 25 godina. Kako je rekla za Noizz, policajci su je bukvalno izvukli iz kreveta dok je još bila u pidžami. Izvršitelji su… »

Vesti dana »