Povezane vesti

"Luckasti" profesor pobedio na izborima HDZ: Ljudi vi niste normalni, ja sam se samo ze*ao

"Luckasti" profesor pobedio na izborima HDZ: Ljudi vi niste normalni, ja sam se samo ze*ao

Vesti online 05.06.2017
Ante Kovač, profesor hrvatskog jezika u OŠ Dr Franje Tuđmana u Korenici novi je načelnik Opštine Plitvička jezera. Široj javnosti postao je poznat pre šest godina kao “luckasti” profesor, kada je “spontanim” plačem i ganutošću… »
Profesor iz zezanja pobedio HDZ na izborima: Zbog suza na Jutjubu postao je hit (video)

Profesor iz zezanja pobedio HDZ na izborima: Zbog suza na Jutjubu postao je hit (video)

Telegraf 05.06.2017
Godinama je vodio bitku s lokalnom politikom, a onda je odlučio to učiniti i na izborima. Pobedio je sa svojom nezavisnom listom Stop. Profesor hrvatskog jezika u osnovnoj školi Dr. Franja Tuđman u Korenici, Ante Kovač, novi je načelnik Opšine… »
Proslavio se na Jutjubu, a sad pobedio na izborima

Proslavio se na Jutjubu, a sad pobedio na izborima

Alo 05.06.2017
Profesor koji se proslavio na Jutjubu postao je načelnik Plitvičkih jezera. Ante Kovač, profesor hrvatskog jezika u OŠ Franjo Tuđman u Korenici, novi je načelnik opštine Plitvička Jezera. Kovač je postao poznat široj javnosti pre pet godina… »

Vesti dana »