Повезане вести
Николићу Орден пријатељства од Путина
Политика 07.06.2017
Бивши председник Србије именован је на чело Савета за сарадњу са Руском Федерацијом и Кином. Влада Србије именовала је бившег председника Србије Томислава Николића за председника Националног савета за координацију са Руском… »
Николић: Персонално ме не интересује будућа Влада
Нова економија 07.06.2017
Бивши председник Србије Томислав Николић рекао је у Крагујевцу да га будућа Влада "персонално не интересује", већ га интересује да ли ће бити успешна или не. Додао је да је скинуо терет са леђа и потврдио да је данас именован за… »
Томислав Николић: Тежак терет сам скинуо са леђа
Радио 021 07.06.2017
Бивши председник Србије Томислав Николић постављен је данас за председника Савета за сарадњу са Русијом и Кином. Он је рекао да ће му то бити преокупација у следећем периоду, додајући да је током протеклих пет година видео да… »
Николић и званично председник Савета за сарадњу са Русијом и Кином
Слободна Европа 07.06.2017
Влада Србије именовала је бившег председника Србије Томислава Николића за председника Савета за сарадњу са Русијом и Кином. Николић је новинарима рекао да Национални савет има 14 чланова - седам министара и седам стручњака… »
Николић: Скинуо сам терет с леђа, не интересује ме премијер
Н1 Инфо 07.06.2017
Бивши председник Србије Томислав Николић рекао је у Крагујевцу да га будућа Влада "персонално не интересује", већ га интересује да ли ће бити успешна или не. Додао је да је скинуо терет са леђа и потврдио да је данас именован за… »
Званично! Томислав Николић на челу Савета за сарадњу са Кином и Русијом
Телеграф 07.06.2017
Николић је најавио да ће Савет сачинити каталог онога што Србија има и шта жели да понуди, као и онога што је Кина до сада тражила. Бивши председник Србије Томислав Николић постављен је данас за председника Савета за сарадњу са… »
Николић: Тежак сам терет скинуо с леђа, не занима ме ко ће бити премијер
Блиц 07.06.2017
"Веровали ви то или не, тежак терет скинуо са својих леђа. Не размишљам ко ће да буде нови премијер већ као и сваки други грађанин једино о томе да ли ће та влада бити успешна или не. Персонална решења ме не занимају", изјавио… »
Николић: Влада ме не занима персонално, већ да ли ће бити успешна
Бета 07.06.2017
Бивши председник Србије Томислав Николић изјавио је данас у Крагујевцу, упитан кога би волео да види на месту премијера, да га будућа Влада "персонално не интересује", већ га интересује да ли ће бити успешна или не. "Веровали ви… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против Весића и још 12 људи за пад надстрешнице у Новом Саду
BBC News пре 42 минутајош 44 повезане

Новосадски студент штрајкује глађу због продужетка притвора: Ово је његово потресно писмо
Луфтика пре 27 минутајош 12 повезаних

„Газа гори“: Не престају жестоки израелски напади, УН тврди да Израел спроводи геноцид
Данас пре 3 сатајош 34 повезане

Сланкаменац: Међу провокаторима и онај по надимку Шулц, пољопривредници ухапшени да би нас застрашили
Нови магазин пре 17 минутајош 24 повезане