Povezane vesti

Mats Vilander: Novak je spušten na zemlju!

Mats Vilander: Novak je spušten na zemlju!

Mozzart sport 08.06.2017
"Mislim da je pokušao sa svim i svačim tokom poslednjih meseci i nije uspeo", tvrdi Šveđanin. Večni kritičar Novaka Đokovića Mats Vilander dao je odličnu analizu trenutnog stanja igre našeg teniskog asa. Šveđanin je kao i uvek bio oštar, ali… »
Jedva je dočekao: Vilander ponovo udario po Novaku: Ne znam gde je bio, ali sada je spušten na zemlju

Jedva je dočekao: Vilander ponovo udario po Novaku: Ne znam gde je bio, ali sada je spušten na zemlju

Sportal blic 08.06.2017
Mnoge stvari se jako brzo zaboravljaju... I dok je britanski ogranak televizije Eurosport ismevao našeg Novaka Đokovića, ni Mats Vilander nije propustio priliku da, po ko zna koji put, odapne otrovnu strelicu u pravcu našeg asa. Foto: youtube Mats… »
Vilander: Novak se spustio na zemlju, više ne odlučuje srcem

Vilander: Novak se spustio na zemlju, više ne odlučuje srcem

Press 08.06.2017
Trostruki šampion Rolan Garosa Mats Vilander smatra da Novak Đoković igra najgori tenis u poslednjih sedam, osam godina. Foto:b92.net Đoković je u sredu eliminisan u četvrtfinalu turnira u Parizu, a osim titule ostao je i bez drugog mesta na ATP… »
Vilander likuje: Đoković je spušten na zemlju!

Vilander likuje: Đoković je spušten na zemlju!

Vesti online 08.06.2017
- Mislim da je pokušao sa svim i svačim tokom poslednjih meseci i nije uspeo - tvrdi Šveđanin. Večni kritičar Novaka Đokovića, Mats Vilander dao je odličnu analizu trenutnog stanja igre našeg teniskog asa. Šveđanin je kao i uvek bio oštar… »

Vesti dana »