Povezane vesti
Milan - Stiglo treće, a za njim još tri pojačanja!
Sportske.net 08.06.2017
"Rosoneri" su veoma zaposleni na transfer pijaci, nakon što su obelodanili i treće pojačanje, ušli su u pregovore za četvrto. Nakon Musaća i Franka Kesija u Milan je danas i zvanično stigao Rikardo Rodrigez. Švajcarac dolazi iz Volfsburga, a sa… »
Rikardo Rodriges novi fudbaler Milana, nosiće mamin broj 69
Sportski žurnal 08.06.2017
Dosadašnji fudbaler Volfsburga Rikardo Rodriges potpisao je ugovor sa italijanskim Milanom do juna 2021. godine. - Veoma sam srećan što sam ovde i što ću igrati za Milan. Igrao sam jednom na San Siru i ne mogu da dočekam da ponovo doživim isti osećaj. To… »
Biće Milan onaj stari - Stigao Rodrigez!
Sportske.net 08.06.2017
Švajcarac i zvanično u Milanu! Rikardo Rodrigez od danas je i zvanično novi fudbaler Milana. Ovu vest potvrdio je italijanski klub na svom sajtu i Tviteru, a Rodrigez je ugovor na četiri godine, odnosno do 30. juna 2021. godine. Švajcarac je već… »
Vesti dana »

"Putin na Aljasci kao da je domaćin i onaj koji odlučuje"! Izveštač Skaj njuza iz Moskve ne može da veruje: "Prvi i jedini put da Tramp ovo radi" (foto, video)
Kurir pre 13 minutajoš 42 povezane

Goreće Srbija sve do ovog datuma, a onda zahlađenje! Zabrinjavajuća prognoza Ivana Ristića do kraja leta
Alo pre 1 satjoš 11 povezanih

Putin i Tramp nastavili razgovore nakon prve, dvoipočasovne runde pregovora
Beta pre 6 satijoš 10 povezanih

„Koga čuvate“ i „idite na Kosovo“ – parole su demonstranata policiji ispred sedišta leskovačkih naprednjaka
Jugmedia pre 6 satijoš 6 povezanih