Povezane vesti

Čista emocija: Dirljiv oproštaj Vilijama Hečera od Partizana i Grobara (foto)

Čista emocija: Dirljiv oproštaj Vilijama Hečera od Partizana i Grobara (foto)

Hot sport 12.06.2017
Doskorašnji plejmejker Partizana Vilijam Hečer podužim pismom na društvenoj mreži instagram oprostio se od crno-belog dresa. Hečer je dva dana po ispadanju iz plej-ofa Superlige Srbije odlučio da napusti Partizan i potpiše ugovor sa Dinamom iz… »
Emotivni oproštaj od Partizana: Hečer: Crno-beli do kraja života!

Emotivni oproštaj od Partizana: Hečer: Crno-beli do kraja života!

Sportal blic 12.06.2017
Dosadašnji košarkaš Partizana Vilijam Hečer, koji karijeru nastavlja u italijanskoj ekipi Dinamo Sasari, emotivnom porukom oprostio se od crno-belih. Foto: Marko Metlas / RAS Srbija Vilijam Hečer "Kažu da je, ponekad, potrebno deset godina da biste… »
Dirljivo pismo Vilijama Hečera na rastanku od Partizana

Dirljivo pismo Vilijama Hečera na rastanku od Partizana

Sportske.net 12.06.2017
Preneli smo sinoć, Vilijam Hečer je novi košarkaš italijanskog Dinamo Sasarija, a Amerikanac se na veoma lep i emotivan način oprostio od Partizana i njegovih navijača. Proveo je samo jednu sezonu u Partizanu, ali mu je i taj period bio dovoljan da… »
Hečer se oprostio od Partizana: Hvala vam na najboljoj sezoni u karijeri

Hečer se oprostio od Partizana: Hvala vam na najboljoj sezoni u karijeri

Večernje novosti 12.06.2017
Od prvog dana kada sam stigao u Beograd sam prihvaćen u porodicu. Grobari, hvala vam za neverovatno iskustvo - poručio je Vil i dodao da će biti crno-beli ceo život. Nije mnogo vremena trebalo Vilu Hečeru da pronađe novi klub. Neposredno po… »
Hečerov oproštaj od Grobara: Bila mi je čast!

Hečerov oproštaj od Grobara: Bila mi je čast!

Vesti online 12.06.2017
Doskorašnji plejmejker Partizana Vil Hečer, posle sezone provedene u klubu, karijeru će nastaviti u italijanskom Dinamo Sasariju. Posle odlaska iz srpskog kluba Amerikanac nije propustio priliku da se oprosti od kluba i navijača. - Hvala saigračima… »

Vesti dana »