Povezane vesti
Rumunija: Srušio se vojni avion "MiG 21"
RTV 12.06.2017
BUKUREŠT - Rumunski vojni avion srušio se danas u polje žita u blizini crnomorske luke Konstanca, saopštili su zvaničnici. Pilot se katapultirao, a nesreća se dogodila tokom trenažnog leta. Portparol aerodroma "Mihail Kogalničenu" Adrijan Jiga rekao je… »
Srušio se vojni avion u Rumuniji, pilot se katapultirao
BK TV 12.06.2017
Rumunski vojni avion srušio se danas u polje žita u blizini crnomorske luke Konstanca, saopštili su zvaničnici. Pilot se katapultirao, a nesreća se dogodila tokom trenažnog leta. Portparol aerodroma "Mihail Kogalničenu" Adrijan Jiga rekao je za AP da je… »
Srušio se rumunski "mig 21"
RTS 12.06.2017
Rumunski vojni avion srušio se u polje žita u blizini crnomorske luke Konstanca, saopštili su zvaničnici. Pilot se katapultirao, a nesreća se dogodila tokom trenažnog leta. Portparol aerodroma "Mihail Kogalničenu" Adrijan Jiga rekao je za AP da je u… »
Vesti dana »

Natalitet i mortalitet u padu u odnosu na prvih osam meseci prošle godine
Sputnik pre 2 satajoš 39 povezanih

"Skandalozno, žaliću: Se!" Sarkozi se oglasio nakon što je osuđen na 5 godina zatvora: Nevin sam!
Blic pre 2 satajoš 52 povezane

Studenti FILUM-a napustili Rektorat u Kragujevcu posle deset meseci blokade
Nedeljnik pre 1 satjoš 34 povezane

Darko Lazić bio na blokatorima, ovako je pričao pre udesa: "Imao sam terapiju 3 meseca, doktoru sam rekao..."
Telegraf pre 2 minutajoš 23 povezane

Zelenski spreman da podnese ostavku nakon završetka rata: "Imamo Trampovu podršku da napadnemo Rusiju ako..."
Telegraf pre 4 satijoš 26 povezanih