Povezane vesti

Jedino što je skandaloznije od Trampovog guranja Markovića je Markovićev odgovor (video)

Jedino što je skandaloznije od Trampovog guranja Markovića je Markovićev odgovor (video)

Sputnik 13.06.2017
Crnogorski premijer Duško Marković izjavio je da je zahvalan predsedniku SAD Donaldu Trampu što ga je nedavno na sastanku NATO-a u Briselu gurnuo probijajući se do generalnog sekretara Alijanse Jensa Stoltenberga. U intervjuu za portal „Politiko“… »
Planetarna slava crne gore: Marković zahvalan Trampu što ga je gurnuo

Planetarna slava crne gore: Marković zahvalan Trampu što ga je gurnuo

Večernje novosti 13.06.2017
Crnogorski premijer našao je način da incident sa američkim predsednikom predstavi u pozitivnom svetlu, pa je istakao da je na ovaj način ceo svet čuo za njegovu zemlju. Crnogorski premijer Duško Marković izjavio je da je zahvalan predsedniku SAD… »
Marković rekao šta iskreno misli o Trampovom guranju

Marković rekao šta iskreno misli o Trampovom guranju

Alo 13.06.2017
Crnogorski premijer Duško Marković izjavio je da je zahvalan predsedniku SAD Donaldu Trampu što ga je nedavno na sastanku NATO u Briselu, gurnuo probijajući se do generalnog sekretara Alijanse Jensa Stoltenberga. U intervjuu portalu "Politiko"… »
Premijer Crne Gore zahvalan Trampu: Otkad me je gurnuo...

Premijer Crne Gore zahvalan Trampu: Otkad me je gurnuo...

Vesti online 13.06.2017
Crnogorski premijer Duško Marković izjavio je da je zahvalan predsedniku SAD Donaldu Trampu što ga je nedavno na sastanku NATO u Briselu, gurnuo probijajući se do generalnog sekretara Alijanse Jensa Stoltenberga. U intervjuu portalu Politiko Marković… »
Marković: Zahvalan sam zbog incidenta sa Trampom – učinio nas je poznatim

Marković: Zahvalan sam zbog incidenta sa Trampom – učinio nas je poznatim

RTS 13.06.2017
Crnogorski premijer Duško Marković rekao je da je zahvalan predsedniku SAD Donaldu Trampu što ga je nedavno na sastanku NATO-a u Briselu gurnuo probijajući se do generalnog sekretara Alijanse Jensa Stoltenberga. U intervjuu portalu Politiko, Duško… »
Hvala Trampu što me je gurnuo jer je to Crnu Goru učinilo poznatom u svetu: Crnogorski premijer zahvalan zbog incidenta…

Hvala Trampu što me je gurnuo jer je to Crnu Goru učinilo poznatom u svetu: Crnogorski premijer zahvalan zbog incidenta…

Telegraf 13.06.2017
- Zahvalan sam što se taj incident desio jer nas je učinilo poznatim. Učinio je Crnu Goru poznatom širom sveta - rekao je Marković. Crnogorski premijer Duško Marković izjavio je da je zahvalan predsedniku SAD Donaldu Trampu što ga je nedavno na… »
Marković o incidentu sa predsednikom SAD: Zbog ćuške od Trampa Crna Gora postala planetarno poznata

Marković o incidentu sa predsednikom SAD: Zbog ćuške od Trampa Crna Gora postala planetarno poznata

Kurir 13.06.2017
Crnogorski premijer Duško Marković izjavio je da je zahvalan predsedniku SAD Donaldu Trampu što ga je nedavno na sastanku NATO u Briselu, gurnuo probijajući se do generalnog sekretara Alijanse Jensa Stoltenberga. U intervjuu portalu Politiko Marković… »

Vesti dana »