Povezane vesti

Tramp potvrdio da je pod istragom

Tramp potvrdio da je pod istragom

Novi magazin 16.06.2017
Predsednik SAD Donald Tramp potvrdio je danas da je pod istragom zbog smenjivanja direktora FBI Džejmsa Komija. "Čovek koji mi je rekao da smenim direktora FBI sada vodi istagu protiv mene jer sam smenio direktora FBI! Lov na veštice", napisao je Tramp… »
Tramp: 7 meseci traže i nemaju nijedan dokaz o mojim vezama s Rusima. Tužno

Tramp: 7 meseci traže i nemaju nijedan dokaz o mojim vezama s Rusima. Tužno

Kurir 16.06.2017
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da ni posle višemesečne istrage o navodnom dosluhu njegove predizborne kampanje i Rusije za vreme predsedničkih izbora u toj zemlji 2016. godine "niko nije bio u mogućnosti da pokaže… »
Tramp o vezama sa rusijom: "Izmislili su lažni dogovor, nisu našli ni jedan dokaz.Tužno"

Tramp o vezama sa rusijom: "Izmislili su lažni dogovor, nisu našli ni jedan dokaz.Tužno"

Blic 16.06.2017
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da nakon višemesečne istrage o navodnom dosluhu njegove predizborne kampanje i Rusije za vreme predsedničkih izbora u toj zemlji 2016. godine "niko nije bio u mogućnosti da pokaže ikakav dokaz". -… »
Vašington post: Protiv Donalda Trampa se zvanično vodi istraga zbog veza sa Rusijom

Vašington post: Protiv Donalda Trampa se zvanično vodi istraga zbog veza sa Rusijom

Nova ekonomija 16.06.2017
Američki specijalni tužilac Robert Miler istražuje da je li predsednik Donald Tramp nastojao zaustaviti pravdu pokušavajući da zataška deo istrage FBI-a o mogućem ruskom upletanju u predsedničke izbore 2016., a zatim otpuštajući direktora FBI-a… »
Tramp pod istragom zbog ometanja pravde

Tramp pod istragom zbog ometanja pravde

Danas 15.06.2017
*Navodi o ometanju pravde, pišu mediji, očigledno ciljaju na Trampov pokušaj da podstakne otpuštenog direktora FBI Džejmsa Komija da obustavi istragu o bivšem savetniku za nacionalnu bezbednost Majklu Flinu. Predsednik SAD Donald Tramp je pod… »

Vesti dana »