Povezane vesti

Trump potvrdio da je pod istragom

Trump potvrdio da je pod istragom

Al Jazeera 16.06.2017
Američki predsjednik napisao je na Twitteru da je pod istragom zbog otpuštanja bivšeg direktora Federalnog istražnog biroa Jamesa Comeyja. Američki predsjednik Donald Trump potvrdio je da je pod istragom zbog otpuštanja bivšeg direktora Federalnog… »
Tramp pod istragom zbog smenjivanja direktora FBI

Tramp pod istragom zbog smenjivanja direktora FBI

Radio 021 16.06.2017
Predsednik SAD Donald Tramp potvrdio je danas da je pod istragom zbog smenjivanja direktora FBI Džejmsa Komija. "Čovek koji mi je rekao da smenim direktora FBI, sada vodi istagu protiv mene, jer sam smenio direktora FBI! Lov na veštice", napisao je… »
Tramp hvali zapošljavanje u SAD

Tramp hvali zapošljavanje u SAD

Novi magazin 16.06.2017
Predsednik SAD Donald Tramp rekao je danas da se stanje ekonomije poboljšava i da raste zaposlenost, uprkos "lovu na veštice" protiv njega. "Uprkos lovu na veštice u Americi, ekonomske brojke su sjajne. Regulacija pada, poslovi i entuzijazam rastu"… »
Donald Tramp: Uprkos lovu na veštice, ekonomija i zaposlenost rastu

Donald Tramp: Uprkos lovu na veštice, ekonomija i zaposlenost rastu

Kurir 16.06.2017
Predsednik SAD Donald Tramp rekao je danas da se stanje ekonomije poboljšava i da raste zaposlenost, uprkos "lovu na veštice" protiv njega. "Uprkos lovu na veštice u Americi, ekonomske brojke su sjajne. Regulacija pada, poslovi i entuzijazam rastu"… »
"Lov na veštice": Tramp potvrdio da je pod istragom FBI uz ovakav komentar na Tviteru

"Lov na veštice": Tramp potvrdio da je pod istragom FBI uz ovakav komentar na Tviteru

Blic 16.06.2017
Predsednik amerike Donald Tramp, potvrdio je da se nalazi pod istragom zbog otpuštanja bivšeg direktora FBI-ja Džejmsa Komija. I am being investigated for firing the FBI Director by the man who told me to fire the FBI Director! Witch Hunt— Donald J… »

Vesti dana »