Sedma revizija aranžmana sa MMF, javna preduzeća prioritet

Sedma revizija aranžmana sa MMF, javna preduzeća prioritet

Politika ponedeljak, 19. jun 2017.
Za četiri dana u Beograd bi trebalo da stigne Misija Međunarodnog monetarnog fonda u novu kontrolu aranžmana sa Srbijom, a početak zvaničnih razgovara je planiran za ponedeljak, javlja RTS
Delegacija iz Vašingtona u Beogradu boraviće do 4. jula, rekao je u intervjuu za RTS Sebastijan Sosa, stalni predstavnik MMF-a u Srbiji. Kako se navodi, rast plata i penzija neće biti tema ove kontrole, ali hoće reforma javnih... »

MMF: Plate i penzije sad nisu tema

Radio 021 ponedeljak, 19. jun 2017.
Stalni predstavnik MMF-a u Srbiji Sebastijan Sosa kaže da će dugoročni ciljevi, prioriteti i izazovi biti tema predstojeće kontrole aranžmana sa Srbijom.
"Reforma javnih preduzeća je očigledno prioritet u postojećem programu sa Srbijom, koji podržava MMF", rekao je Sosa. On je naveo i da MMF očekuje da nastavi tesnu saradnju sa srpskim zvaničnicima, a izrazio je uverenje u dobru... »

Misija MMF od 22.juna u Srbiji

Danas ponedeljak, 19. jun 2017.
Stalni predstavnik Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) u Srbiji Sebastian Sosa potvrdio je danas da će Misija MMF, predvođena Džejmsom Roufom, posetiti Srbiju u periodu od 22. juna do 4. jula. Zadatak je da sprovede pregled srpske ekonomije u skladu sa Ugovorom o osnivanju MMF i reviziju programa... »

MMF u Beogradu 22. juna

BizLife ponedeljak, 19. jun 2017.
Foto: Pixabay Misija Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) boraviće u Srbiji od 22. juna do 4. jula povodom sedme revizije tekućeg trogodišnjeg aranžmana iz predostrožnosti, najavio je danas stalni predstavnika MMF-u Srbiji Sebastijan Sosa. On je naveo da će misija MMF-a, koju predvodi Džems Ruf... »

Misija MMF-a u Srbiji od 22. juna do 4. jula

Beta ponedeljak, 19. jun 2017.
Misija Medjunarodnog monetranog fonda (MMF) boraviće u Srbiji od 22. juna do 4. jula povodom sedme revizije tekućeg trogodišnjeg aranžmana iz predostrožnosti, najavio je danas stalni predstavnika MMF-u Srbiji Sebastijan Sosa. On je naveo da će misija MMF-a, koju predvodi Džems Ruf (James Roaf),... »

MMF od 22. juna do 4. jula u Srbiji

RTV ponedeljak, 19. jun 2017.
RTV: MMF od 22. juna do 4. jula u Srbiji
BEOGRAD - Misija MMF, predvođena Džejmsom Rufom, posetiće Srbiju od 22. juna do 4. jula, u cilju sedme revizije aranžmana sa Srbijom, najavio je danas Sebastian Sosa, stalni predstavnik MMF-a u u Srbiji.
"Misija ce imati dva osnovna zadatka. Prvo, da sprovede pregled srpske ekonomije u skladu sa članom IV Ugovora o osnivanju MMF-a. Ovaj pregled je centralni element mandata MMF-a u vezi sa svim njegovim zemljama članicama i... »

Misija MMF stiže u Srbiju 22. juna sa dva važna zadatka

Pravda ponedeljak, 19. jun 2017.
Misija MMF, predvođena Džejmsom Roufom, posetiće Srbiju od 22. juna do 4. jula, najavio je Sebastian Sosa, stalni predstavnik Međunarodnog monetarnog fonda u Srbiji.
Misija će imati dva osnovna zadatka. - Prvo, da sprovede pregled srpske ekonomije u skladu sa članom IV Ugovora o osnivanju MMF-a. Ovaj pregled je centralni element mandata MMF-a u vezi sa svim njegovim zemljama članicama i... »

Misija MMF stiže u Srbiju 22. juna sa dva važna zadatka

Blic ponedeljak, 19. jun 2017.
Misija MMF, predvođena Džejmsom Roufom, posetiće Srbiju od 22. juna do 4. jula, najavio je Sebastian Sosa, stalni predstavnik Međunarodnog monetarnog fonda u Srbiji.
Misija će imati dva osnovna zadatka. - Prvo, da sprovede pregled srpske ekonomije u skladu sa članom IV Ugovora o osnivanju MMF-a. Ovaj pregled je centralni element mandata MMF-a u vezi sa svim njegovim zemljama članicama i... »

MMF stiže u novu kontrolu, glavna tema reforma javnih preduzeća

Nova ekonomija ponedeljak, 19. jun 2017.
Za tri dana u Beograd bi trebalo da stigne Misija MMF-a u novu kontrolu aranžmana sa Srbijom, a početak zvaničnih razgovara je planiran za ponedeljak. Delegacija iz Vašingtona u Beogradu će da boravi do 4. jula, kaže u intervjuu za RTS Sebastijan Sosa, stalni predstavnik Međunarodnog monetarnog... »

Šef MMF-a u Srbiji: Plate i penzije sad nisu tema

B92 ponedeljak, 19. jun 2017.
B92: Šef MMF-a u Srbiji: Plate i penzije sad nisu tema
Beograd -- Stalni predstavnik MMF-a u Srbiji Sebastijan Sosa kaže da će dugoročni ciljevi, prioriteti i izazovi biti tema predstojeće kontrole aranžmana sa Srbijom.
"Reforma javnih preduzeća je očigledno prioritet u postojećem programu sa Srbijom, koji podržava MMF", rekao je Sosa za Radio televiziju Srbije. Sosa je rekao i da MMF čekuje da nastavi tesnu saradnju sa srpskim zvaničnicima, a... »

MMF: Prioritet javna preduzeća

Danas ponedeljak, 19. jun 2017.
Za četiri dana u Srbiju stiže Misija Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) da bi sa predstavnicima vlade uradili sedmu reviziju aranžmana sa tom finansijskom institucijom, a prioritet će biti reforma javnih preduzeća, rekao je za RTS predstavnik MMF u Srbiji Sebastijan Sosa. Prema njegovim rečima,... »

Sedma revizija aranzmana sa MMF, javna preduzeioritet

Večernje novosti ponedeljak, 19. jun 2017.
Za četiri dana u Beograd bi trebalo da stigne Misija Međunarodnog monetarnog fonda u novu kontrolu aranžmana sa Srbijom, a početak zvaničnih razgovara je planiran za ponedeljak
Za četiri dana u Beograd bi trebalo da stigne Misija Međunarodnog monetarnog fonda u novu kontrolu aranžmana sa Srbijom, a početak zvaničnih razgovara je planiran za ponedeljak, javlja RTS. Delegacija iz Vašingtona u Beogradu... »

Hladno i kišovito

Dnevnik  pre 6 sati  još 5 povezanih

Ministarstvo odbrane predlaže da se obeležava Dan ratnika

Radio 021  pre 2 sata  još 2 povezane

Vučić danas prima akreditive trojice ambasadora

Blic  pre 2 sata  još 1 povezana

Danas se obeležava Dan Ujedinjenih nacija

B92  pre 2 sata  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.