Muškarac ranjen u Železniku

Muškarac ranjen u Železniku

RTV ponedeljak, 19. jun 2017.
RTV: Muškarac ranjen u Železniku
BEOGRAD - U Železniku je noćas iz vatrenog oružja povređen 23-godišnji muškarac koji je zadobio prostrelnu ranu u donjem delu stomaka, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.
Upucavanje se, prema njenim rečima, dogodilo u 00.15 sati, a ranjeni muškarac je sa teškim povredama prevežen na reanimaciju Urgentnog centra. Tokom noći dogodila su se i četiri udesa u kojima je sedam osoba povređeno. U nesreći... »

Pucnjava u Železniku: Mladić (23) ranjen u stomak

Vesti online ponedeljak, 19. jun 2017.
U Železniku je noćas iz vatrenog oružja povređen 23-godišnji muškarac koji je zadobio prostrelnu ranu u donjem delu stomaka, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.
Pucnjava se, prema njenim rečima, dogodila u 00.15 sati, a ranjeni muškarac je sa teškim povredama prevežen na reanimaciju Urgentnog centra. Tokom noći dogodila su se i četiri udesa u kojima je sedam osoba povređeno. U nesreći u... »

Muškarac noćas upucan u Železniku

Dnevnik ponedeljak, 19. jun 2017.
BEOGRAD: U Železniku je noćas iz vatrenog oružja povređen 23-godišnji muškarac koji je zadobio prostrelnu ranu u donjem delu stomaka, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.
Upucavanje se, prema njenim rečima, dogodilo u 00.15 sati, a ranjeni muškarac je sa teškim povredama prevežen na reanimaciju Urgentnog centra. Tokom noći dogodila su se i četiri udesa u kojima je sedam osoba povređeno. U nesreći... »

Vatreni obračun u Železniku: Upucan mladić

Mondo ponedeljak, 19. jun 2017.
U pucnjavi u Železniku noćas je teško ranjen davdesetrogodišnji mladić.
Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Pucnjava u Železniku dogodila se petnaest minuta posle ponoći, a mladić je u pucnjavi zadobio prostrelnu ranu u donjem delu stomaka, kaže portparol Hitne pomoći Nada Macura. Ranjeni muškarac... »

Muškarac ranjen u Železniku

RTS ponedeljak, 19. jun 2017.
RTS: Muškarac ranjen u Železniku
U Železniku je noćas iz vatrenog oružja povređen 23-godišnji muškarac koji je zadobio prostrelnu ranu u donjem delu stomaka.
Do ranjavanja je došlo 15 minuta posle ponoći, kaže portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Muškarac je sa teškim povredama prevezen na reanimaciju Urgentnog... »

Muškarac upucan u Železniku

Politika ponedeljak, 19. jun 2017.
U Železniku je noćas iz vatrenog oružja povređen 23-godišnji muškarac koji je zadobio prostrelnu ranu u donjem delu stomaka, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura. Upucavanje se, prema njenim rečima, dogodilo u 00.15 sati, a ranjeni muškarac je sa teškim povredama prevežen na... »

BG: Pucnjava u Žarkovu, ranjen mladić

B92 ponedeljak, 19. jun 2017.
B92: BG: Pucnjava u Žarkovu, ranjen mladić
Beograd -- Sedam osoba lakše je povređeno u četiri saobraćajne nezgode koje su se dogodile protekle noći u Beogradu, navode iz Hitne pomoći.
Jedan mladić u Žarkovu ranjen je iz vatrenog oružja, ali nije u životnoj opasnosti. U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 19.17 kod Avalskog skretanja na kružnom putu, lakše su povređene dve muške osobe (63, 33) i žena (62),... »
©2017 Netmark d.o.o.