Besplatan tehnički pregled vozila

Besplatan tehnički pregled vozila

RTS ponedeljak, 19. jun 2017.
RTS: Besplatan tehnički pregled vozila
Svake godine pred letnju sezonu godišnjih odmora Auto-moto savez Srbije u saradnji sa Upravom saobraćajne policije i uz podršku Asocijacije tehničkih pregleda vozila organizuje besplatan tehnički pregled pod sloganom "Ispravno vozilo - bezbedno vozilo" u svim gradovima Srbije.
Pred svaki godišnji odmor pored pakovanja i odabira destinacije, vozači bi trebalo da brinu i o bezbednosti svog auta. A priliku da provere svoj auto imaju dva puta godišnje - besplatno. "Za dva dana putujem u Grcku na letovanje... »

Ako vam treba tehnički pregled vozila, do 24. juna to možete da uradite besplatno!

iKragujevac ponedeljak, 19. jun 2017.
Auto-moto savez Srbije (AMSS) i ove godine obezbedio je zainteresovanim vozačima akciju besplatnog pregleda tehničke ispravnosti vozila u 60 gradova i opština, dok će u Beogradu akcija “Ispravno vozilo – bezbedno vozilo” biti na 12 linija tehničkog pregleda.
Kako je rekao predsednik AMSS Mirko Butulija na konferenciji za novinare, ta tradicionalna akcija AMS-a započinje danas i traje do 24. juna, a svake godine održava se dva puta i to pred letnju i pred zimsku sezonu. Butulija... »

Proverite besplatno ispravnost vašeg vozila uoči odmora

B92 ponedeljak, 19. jun 2017.
B92: Proverite besplatno ispravnost vašeg vozila uoči odmora
Auto-moto savez Srbije, u saradnji sa Upravom saobraćajne policije Republike Srbije i Asocijacijom tehničkih pregleda vozila, organizuje tokom ove sedmice (19 - 24. juna), tradicionalnu akciju “Ispravno vozilo – bezbedno vozilo“.
AMSS tradicionalno u letnjoj sezoni, poziva vozače da besplatno provere tehničku ispravnost vozila, na više od 100 linija tehničkih pregleda u preko 60 gradova Srbije. O značaju ove akcije najbolje govore dosadašnji podaci AMSS,... »

AMSS: Besplatna provera tehničke ispravnosti vozila

Prva ponedeljak, 19. jun 2017.
Auto-moto savez Srbije, u saradnji sa Upravom saobraćajne policije MUP Republike Srbije i Asocijacijom tehničkih pregleda vozila, organizuje ove nedelje od 19. - 24. juna, tradicionalnu akciju “Ispravno vozilo – bezbedno vozilo“.
„AMSS tradicionalno u letnjoj sezoni, poziva vozače da besplatno provere tehničku ispravnost vozila, na više od 100 linija tehničkih pregleda u preko 60 gradova Srbije. O značaju ove akcije najbolje govore dosadašnji podaci AMSS,... »

Ako vam treba tehnički pregled vozila, do 24. juna to možete da uradite besplatno!

Telegraf ponedeljak, 19. jun 2017.
Tradicionalna akcija AMS-a započinje danas i traje do 24. juna, a svake godine održava se dva puta i to pred letnju i pred zimsku sezonu
Auto-moto savez Srbije (AMSS) i ove godine obezbedio je zainteresovanim vozačima akciju besplatnog pregleda tehničke ispravnosti vozila u 60 gradova i opština, dok će u Beogradu akcija “Ispravno vozilo – bezbedno vozilo” biti na... »

Lepa vest za vozače: Kreće akcija besplatnog tehničkog pregleda

BK TV ponedeljak, 19. jun 2017.
Auto-moto savez Srbije (AMSS) i ove godine obezbedio je zainteresovanim vozačima akciju besplatnog pregleda tehničke ispravnosti vozila u 60 gradova i opština, dok će u Beogradu akcija "Ispravno vozilo - bezbedno vozilo" biti na 12 linija tehničkog pregleda. Kako je rekao predsednik AMSS Mirko... »

Akcija auto-moto saveza: Besplatan tehnički pregled od danas do 24. juna

Večernje novosti ponedeljak, 19. jun 2017.
Auto-moto savez Srbije (AMSS) i ove godine obezbedio je zainteresovanim vozačima akciju besplatnog pregleda tehničke ispravnosti vozila u 60 gradova i opština
Auto-moto savez Srbije (AMSS) i ove godine obezbedio je zainteresovanim vozačima akciju besplatnog pregleda tehničke ispravnosti vozila u 60 gradova i opština, dok će u Beogradu akcija "Ispravno vozilo - bezbedno vozilo" biti na... »
©2017 Netmark d.o.o.