Povezane vesti

U: udesu na Zlataru povređena potpredsednica so Nova Varoš i njena porodica

Blic ponedeljak, 19. jun 2017.
Poptpredsednica Skupštine opštine Nova Varoš Gordana Khouitar, njen suprug i dvoje dece povređeni su u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila na putu Sjenica-Nova Varoš.
Prema informacijama iz užičke bolnice, gde je porodica Khouitar prebačena posle udesa, Gordana je polomila šaku, dok su njen suprug Samir i njihovo dvoje dece ugruvani. Posle ukazane pomoći svi su pušteni na kućno lečenje. Do... »

NV: Pijani vozač zamalo ubio predsednicu Skupštine i njenu porodicu!

Sandžak haber ponedeljak, 19. jun 2017.
Nova Varoš – Potpredsednica Skupštine opštine Nova Varoš Gordana Kouitar i tri člana njene porodice, dva maloletna deteta i suprug povređeni su u ponedeljak u saobraćajnoj nezgodi koja se desila nešto nakon 13 časova u blizini Nove Varoši u mestu Suvi Bor. Odmah nakon nezgode oni su vozilom hitne... »

U udesu povređena potpredsednica SO i članovi njene porodice

Glas Zapadne Srbije ponedeljak, 19. jun 2017.
Nova Varoš - Potpredsednica Skupštine opštine Nova Varoš Gordana Kouitar i tri člana njene porodice, dva maloletna deteta i suprug, povređeni su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nešto nakon 13:00 časova u mestu Suvi Bor kod Nove Varoši. Odmah nakon nezgode oni su vozilom Hitne pomoći... »
©2017 Netmark d.o.o.