Povezane vesti

Tragedija na ruskom jezeru: Prevrnuo se čamac, poginula devojčica, a dvoje dece nestalo

Blic utorak, 20. jun 2017.
Jedna devojčica je poginula, a dvoje dece se vode kao nestali nakon što se čamac prevrnuo u jezeru Ladoga na severozapadu Rusije, saopštio je portparol lokalne spasilačke službe za TASS.
MOE sent divers to search for the missing teen on lake Ladoga https://t.co/t2GCsj9uw4 #news #Russia— Rus to En Fr Es News (@Rus_Eng_News) June 20, 2017 Prema njegovim rečima, od petoro dece u čamcu, dvoje je spaseno. Sva deca su... »

Nesreća na jezeru Ladoga

RTS utorak, 20. jun 2017.
RTS: Nesreća na jezeru Ladoga
Jedna devojčica je poginula, a dvoje dece se vode kao nestalo nakon što se čamac prevrnuo u jezeru Ladoga na severozapadu Rusije, saopštio je portparol lokalne spasilačke službe za agenciju "Tas".
Od petoro dece u čamcu dvoje je spaseno, naveo je izvor. Sva deca su iz okolnih sela i imala su od 15 do 17 godina, a prema nepotvrđenim informacijama, u čamcu su se nalazila četiri dečaka i jedna devojčica. Oni su krenuli na... »

Užas u Rusiji: Dečica krenula na pecanje, pa ih zadesila stravična tragedija!

Kurir utorak, 20. jun 2017.
Jedna devojčica je poginula, a dvoje dece se vode kao nestali nakon što se čamac prevrnuo na jezeru Ladoga na severozapadu Rusije, saopštio je danas portparol lokalne spasilačke službe. Prema njegovim rečima, od petoro dece u čamcu, dvoje je spaseno. Sva deca su iz okolnih sela i imali su od 15 do... »

Tragedija u Rusiji: Prevrnuo sa čamac, jedna devojčica poginula, dvoje dece nestalo

Večernje novosti utorak, 20. jun 2017.
Jedna devojčica je poginula,a dvoje dece se vode kao nestali nakon što se čamac prevrnuo u jezeru Ladoga na severozapadu Rusije, saopštio je danas portparol lokalne spasilačke službe za TASS
Jedna devojčica je poginula,a dvoje dece se vode kao nestali nakon što se čamac prevrnuo u jezeru Ladoga na severozapadu Rusije, saopštio je danas portparol lokalne spasilačke službe za TASS. Prema njegovim rečima, od petoro dece... »

Nesreća u Rusiji: Devojčica poginula u prevrtanju čamca, dvoje dece nestalo

Blic utorak, 20. jun 2017.
Jedna devojčica je poginula,a dvoje dece se vode kao nestali nakon što se čamac prevrnuo u jezeru Ladoga na severozapadu Rusije, saopštio je danas portparol lokalne spasilačke službe za TASS.
Prema njegovim rečima, od petoro dece u čamcu, dvoje je spaseno. Sva deca su iz okolnih sela i imali su od 15 do 17 godina, a prema nepotvrđenim informacijama, u čamcu se nalazilo četiri dečaka i jedna devojčica. Oni su krenuli... »
©2017 Netmark d.o.o.