Povezane vesti
Vučić: Srbija je spremna da se menja
Politika 23.06.2017
Više od 6.000 gostiju iz regiona i sveta prisustvovalo prijemu povodom inauguracije predsednika Republike Srbije. Promenili smo se i spremni smo da se menjamo, iznova svakoga dana, Srbija u koju ste danas došli, u kojoj ste dočekani raširenih ruku i… »
Vučićeva poruka na inauguraciji: Svoju nesreću volimo toliko duboko, da sreću ne želimo ni da tražimo! (video)
Pravda 23.06.2017
Ništa nemamo od toga što smo najstariji, najviši, najlepši, najbolji, izabrani, posebni, jedinstveni... poručio je predsednik Srbije. Promenili smo se i spremni smo da se menjamo, iznova, svakog novog dana, jer mi smemo i umemo da napravimo korak… »
Vučićeva poruka na inauguraciji: Svoju nesreću volimo toliko duboko, da sreću ne želimo ni da tražimo! (video)
Pravda 23.06.2017
Ništa nemamo od toga što smo najstariji, najviši, najlepši, najbolji, izabrani, posebni, jedinstveni... poručio je predsednik Srbije. Promenili smo se i spremni smo da se menjamo, iznova, svakog novog dana, jer mi smemo i umemo da napravimo korak… »
"Ako ostanu provalije na Balkanu – neće doći Teslin voz"
Prva 23.06.2017
Promenili smo se i spremni smo da se menjamo jer smemo i umemo da napravimo korak napred kojim se iz mitologije prelazi u budućnost, i iz nesreće, u sreću. To je rekao na svečanosti povodom inauguracije predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "Srbija, u… »
Vučić: Nema provalije koju nismo spremni da premostimo
RTS 23.06.2017
Predsednik Aleksandar Vučić rekao je u govoru na inauguraciji da je Srbija zemlja dobrih i hrabrih ljudi, nekad i preterano hrabrih. Generacija smo, kaže, koja hoće da napravi korak napred kojim se iz mitologije prelazi u budućnost. Ističe da za… »
Aleksandar Vučić: Srbija je prestala da se nada smrti i počela je da želi život!
Telegraf 23.06.2017
Srbija je danas vaša kuća i srdačno vas pozdravlja. Živela Srbija. Promenili smo se i spremni smo da se menjamo, iznova, svakog novog dana, jer mi smemo i umemo da napravimo korak napred kojim se iz mitologije prelazi u budućnost, i iz nesreće, u… »
Vučić: Menjamo se, hrabro idemo iz mitologije u budućnost
Dnevnik 23.06.2017
BEOGRAD: Promenili smo se i spremni smo da se menjamo, iznova, svakog novog dana, jer mi smemo i umemo da napravimo korak napred kojim se iz mitologije prelazi u budućnost, i iz nesreće, u sreću, rekao je danas na svečanosti povodom inauguracije… »
Vesti dana »
Izveštaj veštačenja srušene betonske nadstrešnice potvrđuje istraživanje Insajdera: Tragedija je mogla da bude sprečena - odgovorni svi u lancu
Insajder pre 9 satijoš 1 povezana
Bisljimi: Srbija odustala od intervencije da se osnaži uloga UNMIK-a u sporazumu o nestalima
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Mladić iz bogate porodice optužen za prvostepeno ubistvo šefa američke osiguravajuće kuće
BBC News pre 2 satajoš 1 povezana
Prekinuta serija Partizana u Evroligi: Posle Budućnosti i Asvel slavio u „Areni“
Danas pre 3 satajoš 2 povezane