Povezane vesti
Nova opasna droga "Pinki" osam puta jača od heroina
Radio 021 27.06.2017
Nova droga "Pinki", koja je veoma opasna, odnela je prve živote u Austriji. "Ako bih imao izbor između ruskog ruleta i ove droge onda bih izabrao pištolj, jer su mi šanse da preživim veće", rekao je predstavnik Savezne kriminalističke službe Austrije… »
Droga 8 puta jača od heroina ubija u Austriji: Pre bih odabrao ruski rulet, šanse da preživim su mi veće!
Kurir 27.06.2017
Nova droga "Pinki", koja je veoma opasna, odnela je prve živote u Austriji. "Ako bih imao izbor između ruskog ruleta i ove droge onda bih izabrao pištolj, jer su mi šanse da preživim veće", ukazuju iz Savezne kriminalističke službe Austrije. Droga… »
Vesti dana »
Prelevmani na mleko u prahu ponovo na snazi: Šta to znači za uvoznike, a šta za mlekare - sve o novim pravilima igre na srpskom tržištu
Kurir pre 4 satijoš 22 povezane
Sindikati GSP ‘Beograd’: Šapić izneo netačne podatke o broju novih vozila i vozača
Serbian News Media pre 1 satjoš 33 povezane
Tramp se oglasio posle odluke Vrhovnog suda SAD da poništi tarife: Presuda je besmislena, uvodim 10 odsto globalne carine (video)
Kurir pre 4 minutajoš 51 povezana
Dobrić priželjkuje derbi u finalu: Nismo ličili na sebe, tražili smo se do poslednje četvrtine...
Kurir pre 39 minutajoš 43 povezane