Повезане вести
Мандићева обезбедила светску бронзу
Политика 28.06.2017
Ривалка олимпијске победнице из Лондона у полуфиналу 23. првенства света биће стара ривалка Холанђанка Огинк. – Мандићева се реванширала светској шампионки Ернандез за пораз у Пуебли. Већ тријумф Вање Станковић у категорији до… »
Милица обезбедила медаљу на СП: Шампионски повратак
Вечерње новости 28.06.2017
Иза мене је тежак период, али сам заједно са тренером и тимом прегурала ове борбе. Очекујем добру борбу и надам се финалу – рекла је некадашња олимпијска шампионка у теквондоу. МИЛИЦА Мандић је донела Србији другу медаљу на… »
Милица Мандић срећна и поносна због нове медаље у Кореји
Бета 28.06.2017
Српска репрезентативка у теквондоу Милица Мандић рекла је данас да је срећна и поносна што је обезбедила још једну медаљу на Светском првенству у Јужној Кореји и истакла да се нада пласману у финале. "Срећна сам и поносна на… »
Нова медаља: Милица Мандић срећна и поносна због успеха у Кореји
Хот спорт 28.06.2017
Српска репрезентативка у теквондоу Милица Мандић рекла је данас да је срећна и поносна што је обезбедила још једну медаљу на Светском првенству у Јужној Кореји и истакла да се нада пласману у финале. – Срећна сам и поносна на… »
Милица Мандић у полуфиналу СП
Спортске.нет 28.06.2017
Српска репрезентативка у теквондоу Милица Мандић пласирала се данас у полуфинале Светског првенства у Јужној Кореји у категорији до 73 килограма. Мандићева је данас три пута излазила на татами и сва три пута је славила. У првој… »
Милица Мандић у полуфиналу СП у Јужној Кореји
Дневник 28.06.2017
МУЏУ: Репрезентативка Србије у теквондоу Милица Мандић пласирала се у полуфинале Светског првества у категорији до 73 килограма у јужнокорејском Муџуу. Мандић је на путу до полуфинала "тесно" савладала све три противнице… »
Милица Мандић обезбедила медаљу на СП у Муџуу
Спортски журнал 28.06.2017
Петог дана Светског првенства у теквондоу у Јужној Кореји Србија обезбедила другу медаљу, после злата Вање Станковић у категорији 49 килограма. Олимпијска шампионка из Лондона, Милица Мандић, ушла је у полуфинале Светског… »
Вести дана »
Фон дер Лајен и Кошта после састанка с Вучићем: Желимо да видимо демократску Србију у ЕУ
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Снимак упада Американаца на танкер код Венецуеле: Хеликоптер надлетао брод, а онда су се командоси спустили конопцима! (видео)
Курир пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски одбацио алузије да рат користи као изговор да остане на власти
Данас пре 10 сатијош 1 повезана