Povezane vesti
Mandićeva obezbedila svetsku bronzu
Politika 28.06.2017
Rivalka olimpijske pobednice iz Londona u polufinalu 23. prvenstva sveta biće stara rivalka Holanđanka Ogink. – Mandićeva se revanširala svetskoj šampionki Ernandez za poraz u Puebli. Već trijumf Vanje Stanković u kategoriji do 49 kg bio je dovoljan da… »
Milica obezbedila medalju na SP: Šampionski povratak
Večernje novosti 28.06.2017
Iza mene je težak period, ali sam zajedno sa trenerom i timom pregurala ove borbe. Očekujem dobru borbu i nadam se finalu – rekla je nekadašnja olimpijska šampionka u tekvondou. MILICA Mandić je donela Srbiji drugu medalju na Svetskom prvenstvu u Koreji… »
Milica Mandić srećna i ponosna zbog nove medalje u Koreji
Beta 28.06.2017
Srpska reprezentativka u tekvondou Milica Mandić rekla je danas da je srećna i ponosna što je obezbedila još jednu medalju na Svetskom prvenstvu u Južnoj Koreji i istakla da se nada plasmanu u finale. "Srećna sam i ponosna na sebe što smo danas uspeli da… »
Nova medalja: Milica Mandić srećna i ponosna zbog uspeha u Koreji
Hot sport 28.06.2017
Srpska reprezentativka u tekvondou Milica Mandić rekla je danas da je srećna i ponosna što je obezbedila još jednu medalju na Svetskom prvenstvu u Južnoj Koreji i istakla da se nada plasmanu u finale. – Srećna sam i ponosna na sebe što smo danas uspeli… »
Milica Mandić u polufinalu SP
Sportske.net 28.06.2017
Srpska reprezentativka u tekvondou Milica Mandić plasirala se danas u polufinale Svetskog prvenstva u Južnoj Koreji u kategoriji do 73 kilograma. Mandićeva je danas tri puta izlazila na tatami i sva tri puta je slavila. U prvoj borbi je pobedila Kubanku… »
Milica Mandić u polufinalu SP u Južnoj Koreji
Dnevnik 28.06.2017
MUDžU: Reprezentativka Srbije u tekvondou Milica Mandić plasirala se u polufinale Svetskog prvestva u kategoriji do 73 kilograma u južnokorejskom Mudžuu. Mandić je na putu do polufinala "tesno" savladala sve tri protivnice, Grentis Ernandez sa Kube 6:5… »
Milica Mandić obezbedila medalju na SP u Mudžuu
Sportski žurnal 28.06.2017
Petog dana Svetskog prvenstva u tekvondou u Južnoj Koreji Srbija obezbedila drugu medalju, posle zlata Vanje Stanković u kategoriji 49 kilograma. Olimpijska šampionka iz Londona, Milica Mandić, ušla je u polufinale Svetskog prvenstva, u kategoriji do 73… »
Vesti dana »
Dačić: U Srbiji aktivno 29 požara, EU nije imala letelice velike nosivosti
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 45 povezanih
Počela vanredna sednica Skupštine Srbije sa rebalansom budžeta na dnevnom redu
Naslovi.ai pre 44 minutajoš 53 povezane
Mali: Rebalansom budžeta pokazujemo brigu za građane i uvećavamo kapitalne investicije
Serbian News Media pre 9 minutajoš 26 povezanih
U Srbiji do kraja avgusta sunčano i toplo sa temperaturama do 37 stepeni
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 47 povezanih
Odlazak uprave i trenera Partizana: Ostavke posle Hetafea, Skupština u septembru
Insajder pre 1 satjoš 45 povezanih