Povezane vesti
Imam iz Bosne upucan: Lovci od njega mislili da je divljač u šumi
Telegraf 28.06.2017
Trojica lovaca iz druge grupe su identifikovana i istog dana uhapšena, a terete se za ubistvo i ubistvo u pokušaju. Imam iz Tomislavgrada Admir Vuković ubijen je u utorak na području Zavidovića u Bosni i Hercegovini, a istraga je otkrila da je imam žrtva… »
Lovci u BiH ubili imama, mislili da je divljač
N1 Info 28.06.2017
Imam iz Tomislavgrada Admir Vuković ubijen je u utorak na području Zavidovića u Bosni i Hercegovini, a istraga je otkrila da je imam žrtva neobične nesreće pošto su ga upucali lovci koji su mislili da je u pitanju divljač u šumi. Policija je potvrdila da… »
Lovci u BiH ubili imama, mislili da je divljač
Mondo 28.06.2017
Imam iz Tomislavgrada Admir Vuković ubijen je na području Zavidovića u srednjoj Bosni a policijska istraga je utvrdila da je on žrtva neobične nesreće jer su ga ustrelili lovci - zamenivši ga za divljač. Foto: Youtube/screenshot ilustracija Iz… »
Vesti dana »

Radojević: Nelegitimna skupština Severne Mitrovice odlučila da preimenuje 87 ulica
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

"Republika Srpska će doživeti da bude nezavisna od Sarajeva": Dodik: "Predsednik može da ode sa funkcije samo ako podnese ostavku ili bude opozvan"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

"Želim da se sastanem s njim": Tramp otkrio s kojim svetskim liderom će sesti za sto: "Dobro se slažemo"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana